|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
draudiu
|
Subiectul mesajului: Autori agreati pentru admitere INM Scris: 15 Noi 2006, 16:17 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Spuneti-mi si mie, va rog, care sunt autorii agreati pentru examenele de admitere: civil, procedura civila, penal general si special, procedura penala.
Multumesc
|
|
| Sus |
|
 |
|
lizardking
|
Subiectul mesajului: Scris: 15 Noi 2006, 18:38 |
|
|
|
|
auditori agreati in inm:
penal streteanu
civil probabil boroi
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Autori agreati Scris: 20 Sep 2007, 11:19 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
De 2 ani nu mi-am mai incercat norocul, in 2008 voi incerca, cred, din nou. Care mai sunt autorii agreati de Bucuresti? Am gasit linkul asta Bibliografie INMS-a mai schimbat oare ceva?
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Sep 2007, 18:38 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Giovanni .. e buna bibliografia de la link-ul dat de tine.
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
giovanni
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Sep 2007, 20:11 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
|
La proc. civ. am o nedumerire. Exista vreun tratat actualizat al lui Ciobanu, ca tipun de la librarie mi-a spus ca nu si l-ar mai fi actualizat din 2003. Si tot la proc. civ., Gabriel Boroi are publicat vreun curs sau tratat, altceva decat codul adnotat)?
A mai fi o intrebare: pe Tudorel Toader la penal special nu il vad in lista. E ok daca invat dupa el?
_________________ Daca un paznic de noapte moare ziua, mai are dreptul la pensie?
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Sep 2007, 22:51 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Giovanni scrie: La proc. civ. am o nedumerire. Exista vreun tratat actualizat al lui Ciobanu, ca tipun de la librarie mi-a spus ca nu si l-ar mai fi actualizat din 2003. Si tot la proc. civ., Gabriel Boroi are publicat vreun curs sau tratat, altceva decat codul adnotat)? A mai fi o intrebare: pe Tudorel Toader la penal special nu il vad in lista. E ok daca invat dupa el?
Ciobanu nu are tratatul de proc. civ. actualizat din 1998 parca.
Boroi si Ciobanu au un Curs selectiv de procedura civila actualizat in 2005
Tudorel Toader si Alexandru Boroi .. dupa cunostintele mele .. sunt singurii care au tratatele actualizate de drept penal special 2007.
Cioclei are in 2007 .. penal special .. dar impartit pe grupe de infractiuni (carti diferite). Nu stiu daca sunt toate volumele scoase.
E ok si Tudorel Toader.
PS: informatiile de mai sus le stiam undeva prin mai-iunie 2007. NU am mai urmarit ce a mai aparut pe piata de atunci.
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
allynna
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Sep 2007, 17:52 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Boroi si Ciobanu au curs actualizat din 2006 sigur (il am eu). Toader cica, e printre cei mai buni penalisti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Teodora
|
Subiectul mesajului: Scris: 22 Sep 2007, 22:42 |
|
|
|
Cartea lui Toader e f buna la penal special. Anul trecut am recunoscut in subiecte citeva dintre exemplele date de el.
Anul acesta insa...nu a facut el subiectele...ca au fost prea usoare( la penal doar) 
|
|
| Sus |
|
 |
|
ursulache
|
Subiectul mesajului: Scris: 17 Oct 2007, 08:47 |
|
| Membru Junior |
 |
|
ariela scrie: dr reale si obligatii - ce autori sunt mai buni ?
STATESCU SI BARSAN. IOAN ADAM.
|
|
| Sus |
|
 |
|
mazgalici
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Oct 2007, 18:12 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Este vreo cineva de pe forumul asta absolvent al vreunei facultati de drept din Judetul Dolj? Daca da, m-ar interesa daca a avut profesori de la Bucuresti la materiile la care se sustine examenul de admitere in INM. Si fireste, cine sunt ei. Intreb asta pentru ca am observat ca gradul de promovabilitate la examenul de admitere in INM e ridicat in acest judet. Mai mult, cunosc pe cineva care a intrat si care dadea pentru prima data. E bine de stiut si de cautat cartile lor, daca au editat asa ceva... si am eu o banuiala ca sunt din Bucuresti si ca nu sunt deloc straini de comisia care face subiectele. Astept raspuns. Mersi si spor la invatat. Ma apuc si eu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
cyclop
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Oct 2007, 18:57 |
|
| Membru senior |
 |
|
La Craiova (la stat) nu prea ai treaba cu autorii de la Bucuresti. Pt licenta tre sa-nveti dupa cei de la Craiova, care n-au tocmai aceleasi idei cu cei de la Bucuresti sau Cluj. Nu stiu, mi-e greu sa apreciaz daca se poate intra la INM invatand dupa autorii din Craiova, e foarte relativa treaba. Depinde de om. Oricum cei care dau si iau la INM, invata dupa autorii de pe la Bucuresti, eventual Cluj. Ca intra mai multi din Dolj, cine stie, fondun genetic bun, sau foamea mare... Spor la treaba.
_________________ Nu ne certãm, discutãm aprins...
|
|
| Sus |
|
 |
|
mazgalici
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Oct 2007, 20:09 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Pai stiu ca trebuie invatat dupa autori din Bucuresti...in mare parte. Hai sa nu fim exclusivisti. Eu ma refeream la altceva si se pare ca nu m-am facut inteleasa. Ideea era daca cei de la Facultatile din Dolj au si profesori din Bucuresti, si ma refer la profi de renume, care mai au si tratate editate. De ce spun asta? Pentru ca se pare ca la seminariile lor isi fac treaba si pun accent foarte mult pe unele probleme de drept care intamplator sau nu, se nimeresc sa fie incluse si in grilele de la INM.
Asta e ce am "auzit" pe la radio-sant, insa eu zic ca merita profitat de orice mica informatie.
Eu am incercat sa intru pe site-urile facultatilor lor, publice sau particulare, insa nu am reusit sa gasesc numele cadrelor didactice care predau materiile de examen la admiterea INM.
Asta era si motivul pentru care am mai ridicat o intrebare pe site:daca stie cineva care sunt cei care au facut parte din comisia de examinare de anul asta de la INM, dar se pare ca nimeni nu a stiut sau nu a vrut sa dea informatia.
Bafta tuturor.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
parole
|
Subiectul mesajului: Scris: 20 Oct 2007, 21:16 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
Haide ca-ti spun dupa ce a invatat o colega de la univesitate anul asta si a intrat intre locurile fruntase. Deci se poate.
1.Civil, Beleiu pt act jur si prescriptie, eventual cu completari din Boroi, Barsan pt drepturi reale, Barsan si Statescu pentru obligatii, pentru contracte si succesiuni Deak
2.Penal, Mitrache Partea generala, Cursul selectiv de licenta pt Univ Buc cu colectiv de autori, Filipas, Bulai Partea speciala
3.Proc pen, Neagu
4.Proc civ, Curs selectiv de licenta, Ciobanu si Boroi
Si evident codurile actualizate la zi!
Dupa acesti autori voi citi si eu pt INM 2008. Bafta! 
_________________ Nihil sine Deo!
|
|
| Sus |
|
 |
|
katerina
|
Subiectul mesajului: AUTORI AGREATI Scris: 21 Oct 2007, 10:41 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
EU AM TERMINAT LA CRAIOVA SI POT SA SPUN CA PROFESORII ERAU DOAR DIN CRAIOVA , SLATINA SAU SEVERIN .IN FACULTATE AM CUMPARAT DOAR CATEVA CARTI ALE PROFESORILOR DIN CRAIOVA ORICUM PT EXAMENELE DE AN SI PENTRU LICENTA AM INVATAT DUPA BELEIU, FILIPESCU, STATESCU, DEAK , MITRACHE ,LOGHIN , NEAGU SI CIOBANU IN PRINCIPIU IN FACULTATE SE INVATA DUPA CARTILE NECESARE PT ADMITEREA IN MAGISTRATURA
|
|
| Sus |
|
 |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
Bibliografie - autori agreati, lucrari agreate
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3, 4, 5 ]
|
danaev |
69 |
7969 |
24 Aug 2009, 11:25
radu_m
|
 |
|
vechime continua de 5 ani pentru admitere in magistratura?!
|
samy |
8 |
1169 |
05 Apr 2006, 11:15
cyclop
|
 |
|
Autori preferati
|
AlinE |
1 |
575 |
20 Oct 2009, 12:50
Donkey
|
 |
|
dupa ce autori trebuie sa invat pt admiterea inm?multumesc
|
irina |
6 |
972 |
13 Sep 2006, 11:32
arian
|
 |
|
admitere imn
|
cadri |
7 |
1246 |
23 Mar 2004, 12:37
cadri
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: maxxgabi, 38 utilizatori neinregistrati
|
|