|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/619 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
dumiver
|
Subiectul mesajului: asigurare pentru calatorie in strainatate Scris: 14 Feb 2007, 13:26 |
|
|
|
|
Buna ziua!
Urmeaza sa plec in strainatate cu o bursa de studiu pe o perioada de 3 luni. In aceasta perioada (integrala) a sederii mele acolo, mi se va face o asigurare medicala de catre institutia la care plec. Intrebarea mea este daca mai trebuie sa-mi fac o asigurare si aici, in tara, care sa fie valabila pentru...o zi (plec in preziua inceperii stagiului respectiv). Daca da (sunt sigura ca e conditie obligatorie cel putin la plecare, la imbarcarea in avion), de care asigurare ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat celor care imi raspund.
|
|
| Sus |
|
 |
|
maxxximus
|
Subiectul mesajului: calatorie placuta! Scris: 16 Feb 2007, 14:26 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate NU ESTE OBLIGATORIE! este doar o masura de precautie pe care ti-o iei daca tii cont de faptul ca srviciile medicale in strainatate sunt foarte scumpe. Bye!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, maxxgabi, 24 utilizatori neinregistrati
|
|