Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje/415 afisari ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: as dori niste pareri va rog, in cazul unui eventual partaj
MesajScris: 02 Sep 2009, 13:48
Curios
Curios

Buna ziua,

sunt casatorita de 10 ani si am un copil care are varsta de 8 ani. Cand m-am casatorit locuiam intr-un apartament care era pe numele tatalui meu.Acum trei ani sotul meu m-a convins sa vindem apartamentul si sa ne construim o casa. I-am prezentat tatalui meu situatia si desi m-a avertizat ca nu fac bine ce fac , a cedat , a vandut apartamentul (65.000 euro)si ne-a dat banii sa facem casa . Banii nu au ajuns si in momentul in care am intabulat casa si am facut actele(pe numele nostru), am ipotecat-o si am luat un credit de 30.000 euro.
In cazul in care as divorta, ar conta faptul ca o parte din banii cu care am construit casa i-am primit de la tatal meu (fara acte )si sa beneficiez la partaj de mai mult de 50%? Care va fi situatia cu creditul ipotecar? Creditul l-am luat impreuna insa titular este sotul meu. As dori sa mai mentionez ca in momentul in care ne-am apucat de construirea casei sotul meu a renuntat la slujba care o avea pentru a participa la construirea acesteia, ca sa economisim banii pentru mana de lucru. In acest timp am trait din salariul meu si din banii de pe apartament.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 14:21
Membru de baza
Membru de baza

Cum fara acte?
Si chitanta aia de mana ?.... de care sunt sigur ca ati uitat.
Bine ca si au adus amite martorii, respectiv vecina parintilor dvs, care a fost invitata la o cafea in acea dimineata si prietena dumneavoastra care va insotit sa nu fiti singura cu atata banet, si care va dus cu masina ei sa luati banii deoarece dvs nu aveati benzina.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 14:34
Membru de baza
Membru de baza

Ca bine zici Razmane :aplauze: :grin: :cafea:

Buna memorie ai. 8)

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 14:44
Curios
Curios

razman scrie:
Cum fara acte?
Si chitanta aia de mana ?.... de care sunt sigur ca ati uitat.
Bine ca si au adus amite martorii, respectiv vecina parintilor dvs, care a fost invitata la o cafea in acea dimineata si prietena dumneavoastra care va insotit sa nu fiti singura cu atata banet, si care va dus cu masina ei sa luati banii deoarece dvs nu aveati benzina.

Ok! am postat pe acest forum pentru a primi niste pareri juridice, nu "mistouri" ! In ceea ce priveste "parerea " dvs. nu pot sa spun decat putin mai multa atentie la gramatica!

Cand am scris "fara acte", m-am referit la faptul ca nu s-a facut un act de donatie intre mine si tatal meu . Cumparatorul apartamentului , i-a virat tatalui meu banii intr-un cont bancar. Sotul meu a fost numit imputernicit pe acel cont si a scos bani de cate ori a fost nevoie, pentru constructia casei.
Va multumesc totusi pentru timpul acordat subiectului meu!

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 15:13
Membru de baza
Membru de baza

N-ati inteles nimic, din ce s-a postat.Pacat :( .Nu era nici un "misto"
Poate ar trebui sa invatati sa cititi printre randuri,ca de regula acolo este ESENTA.Superficialitatea nu ajuta niciodata.

si...Razmane :cafea: , atentie domnle la gramatica :razz: fara regionalisme,ca unora nu le plac..si apoi, stii cum se zice:ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita :(

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 15:25
Membru de baza
Membru de baza

Da angel, .....asta este !
Unii dau cu mana lor,iar apoi vor ca altii sa le spuna cum sa ia inapoi ceea ce cu buna stiinta , foarte corect gramatical exprimata, au dat. Si daca se poate sa le plateasca si un racket in vederea ,,negocierilornn, dar pe care, in prealabil, sa l invete si sa vorbeasca corect limba romana, ca atunci cand se exprima in versuri, cum le sta dealtfel in obisnuinta, sa o faca la cele mai inalte standarde lingvistice.

PS. Oricum am invatat ca,sintagma ,,am primit bani fara actenn,probabil gramatical, inseamna lipsa unui act de donatie.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 15:41
Membru de baza
Membru de baza

Da. Din pacate asa este...ori nu sunt in stare sa vada realitatea si adevarul nici daca acestea le scot ochii :mrgreen:
si se leaga de nimicuri cum ar fi stilul tipic de exprimare a fiecaruia.Acestea sunt Razmanisme...eu, am Angelismele mele...dar cei ce nu stiu a citi dar se dau mari lingvisti de unde sa stie?! si...mai bine sa fii Dr. in Drept decat in filologie.O zic din proprie experienta...Deci,Deiuta vrei sa facem o analiza pe text?!...si morfosintactica si legislativa :mrgreen:

Oricum daca mai vrei sa postezi pe acest forum,ar fi indicat sa vii cu scuze "la" colegul nostru Razman.

Si... chiar nu posezi ceva racketi Razmane?!...asa, just in case :grin:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 15:50
Membru de baza
Membru de baza

Lasa angel :floare: , ca nu mi trebe nici o scuza. Asa m a inteles si pe mine, precum o inteles si cele spuse de tatal dansei, care, sunt sigur ca nu io vrut raul.

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 16:04
Membru de baza
Membru de baza

Asa este, din pacate.Lasa ca fiecare pasare pe limba ei piere :mrgreen:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 19:14
Membru Junior
Membru Junior

Deiuta, incearca sa mai citesti o data raspunsul lui Razman, intrucat chiar este de apreciat :aplauze: Eu sincer nu stiu daca m-as fi gandit la asta. Felicitari pentru memoria formidabila! :mrgreen:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 22:09
Membru de baza
Membru de baza

flory ce avatar dulce!

deiuta......no coment...

razman...lasa ca atunci cand voi publica cartea nu vor mai fi neintelegeri :mrgreen:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 22:44
Membru Junior
Membru Junior

Multumesc agenduta :kiss:

E oarecum opusul avatarului tau :-P Ma cam sperie putin avatarul tau ce-i drept :? La inceput am crezut ca esti o persoana foarte rea si foarte dura, dar dupa ce am citit cateva posturi (inclusiv cel cu semnificatia avatarului) mi-am dat seama ca e exact pe dos :grin:

O sa ma ascund in spatele avatarului tau, ca sa ma aperi si mine in caz de ceva... eu mica si nevinovata intotdeauna :twisted: ups! pardon, vroiam sa pun un ingeras dar nu am gasit :-P

*hugs*

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 22:54
Membru de baza
Membru de baza

adica avatarul meu are o semnificatie? :razz:

yupiiiii....zi si mie....vreau si eu sa stiu :razz:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 23:11
Membru Junior
Membru Junior

Hmm... citisem un comentariu de-al tau la un subiect (nu mai stiu care :mask: ) unde scriai ca desi este fioros si infricosator avatarul tau, tu ca si persoana esti exact opusul (nu stiu daca ai folosit exact cuvintele astea, dar cam asta era ideea) :-P Si ceva legat de... pisica alba / pisica neagra :-P Dar nu mai stiu unde am citit :oops: Ma cam lasa memoria la cate comentarii citesc :lol:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
 Subiectul mesajului:
MesajScris: 02 Sep 2009, 23:48
Membru Junior
Membru Junior

26 Martie 2009, 22:08

Administrare site, forum :arrow: Rugaminte pentru moderatorii site-ului

agenda scrie:
Pretor scrie:

Agenda
Nu cunosc imagine care să mă reprezinte.

pai procedeaza cum am facut eu........gandeste-te la tot ce esti si alege ceva ce reprezinta exact contrariul :lol:

Agenduta, uite ce am gasit :grin:

:arrow: :floare:

Raportează acest mesaj
Sus
Răspuns cu citat  
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 17 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2

Subiecte similare
 Subiecte   Autor   Răspunsuri   Vizualizări   Ultimul mesaj 
Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. situatia activelor unui S.R.L. in cazul unui partaj

AXI

6

467

22 Mar 2005, 07:19

Lmihai Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Un eventual partaj

Bogdana

1

246

06 Mai 2007, 15:17

judge Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Partaj in cazul unei proprietati in strainatate

diana-i

1

367

14 Apr 2004, 12:23

attorneyatlaw Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Instrainarea unui bun inainte de partaj

Monica A

0

54

06 Ian 2012, 14:55

Monica A Vezi ultimul mesaj

Nu sunt mesaje necitite noi în acest subiect. Eventual divort: Intrebari

shadery

2

179

24 Oct 2009, 11:40

shadery Vezi ultimul mesaj

Puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
  • alegi un avocat
  • te intalnesti cu un avocat
  • semnezi cu un avocat
  • Cauta un avocat
    Dupa numele avocatului:
    Dupa numele societatii:
    DOCUMENTE UTILE
    Cunoaste-ti problema
    Penal
    Civil
    Comercial
    Proprietate Intelectuala
    Contencios administrativ si fiscal
    Litigii de munca
    Minori si familie
    Asigurari sociale
    Faliment - procedura insolventei
    Drept maritim si fluvial
    CEDO
    Vorbeste cu altii!
    Ultimele 50 de mesaje

divort comun acord - Scris de lory30 in Familiei la 24 May, 00:24
    cauze civile - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 23 May, 20:06
    Masuratori gresite. Nu pot vinde terenul. - Scris de Vizitator in Civil la 23 May, 17:21
    Fostul sot nu permite accesul evaluatorului - Scris de Biancaa in Familiei la 23 May, 17:16
    Vanzarea unui apartament cu clauze viagere - Scris de Vizitator in Civil la 23 May, 17:14
    Cum pot lasa averea mea unui strain? - Scris de Vizitator in Succesiuni la 23 May, 16:56
    Am castigat procesul. Cum scap de poprire? - Scris de IorgulescuV in Civil la 23 May, 16:54
    Pot primi somaj la terminarea facultatii, daca am mai lucrat - Scris de studentul in Muncii la 23 May, 16:51
    Somatie pentru credit de 1800 ron - Scris de Ildi in Consulta un avocat la 23 May, 16:49
    Pensie de urmas vs. jov de weekend - Scris de C_A_Coltuc in Muncii la 23 May, 16:15
    Semnatura Legalizata - Scris de rol in Practica notariala la 23 May, 16:07
    pensie alimentara - Scris de C_A_Coltuc in Familiei la 23 May, 16:01
    ar - Scris de adrian_cosmin in Consulta un avocat la 23 May, 11:41
    scoaterea la licitatie a unui apartament - Scris de Cuculis in Executare silita la 23 May, 11:00
    lipsa gestiune - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 23 May, 10:56
    testament necitit - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 23 May, 10:54
    riscuri dupa adjudecarea unui imobil - Scris de marinescu1328 in Executare silita la 23 May, 09:02
    ast - Scris de Leon Carmen in Consulta un avocat la 22 May, 18:36
    LA PLANGERE CONTRAVENTIONALA MI-A DAT IREVOCABILA - Scris de Leon Carmen in Penal la 22 May, 17:05
    testament necitit - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 22 May, 16:08
    pot executa bunurile actualului sot al fostei mele sotii? - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:38
    Refuzu de ridicare a somatiei ABUZ /SANTAJ ????? - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:33
    executorii bancari - Scris de daydreamer in Executare silita la 22 May, 15:19
    Recunoastere copil major de catre tatal biologic. - Scris de Leon Carmen in Familiei la 22 May, 13:49
    Cumparatorul masinii vrea o parte din bani inapoi - Scris de Vizitator in Civil la 22 May, 11:11
    Amenda inventata - Scris de Cuculis in Contencios Administrativ la 22 May, 11:02
    bataie in scoala - Scris de Leon Carmen in Penal la 22 May, 11:01
    M-am razgandit dupa succesiune - Scris de Cuculis in Succesiuni la 22 May, 10:59
    plingere catre politia orasului chitila - Scris de Cuculis in Penal la 22 May, 10:55
    custodia definitiva - Scris de Cuculis in Familiei la 22 May, 10:53
    Micsorarea pensiei alimentare - Scris de Vizitator in Familiei la 22 May, 10:51
    Caut avocat pentru recunoasterea unei sentinte din alt stat - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 22 May, 10:33
    Conferinta internationala anuala a UMK - Scris de UMK Iasi in Alte discutii la 22 May, 09:46
    incalcare drepturi - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 22 May, 09:16
    adoptia unui major - Scris de silvisor in Consulta un avocat la 22 May, 01:47
    intrebare - Scris de andr in Consulta un avocat la 21 May, 22:26
    Problema medicala diagnosticata gresit in Grecia - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 21 May, 16:15
    Evacuarea sotului inainte de finalizarea divortului - Scris de C_A_Coltuc in Familiei la 21 May, 14:42
    gestiune - Scris de titusiann in Civil la 21 May, 12:48
    succesiune dupa 6 luni - Scris de Cuculis in Succesiuni la 21 May, 11:05
    Bunurile mortului sunt executate silit, fara succesiune - Scris de Cuculis in Consulta un avocat la 21 May, 11:00
    Divort - vrem sa facem partaj doar asupra sumelor de bani - Scris de Cuculis in Familiei la 21 May, 10:46
    contracte amanet fictive - rog raspuns - Scris de Leon Carmen in Procedura Penala la 20 May, 17:42
    autorizatii retrase - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 May, 13:45
    peie alimentara - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 20 May, 09:51
    Nu mai pot dormi de zgomot - Scris de angel in Consulta un avocat la 20 May, 01:54
    ce inseamna pe citatie dupl. si ment. formul. intamp. ? - Scris de angel in Familiei la 20 May, 01:49
    Greseala in declaratie. Ce trebuie sa fac? - Scris de angel in Procedura Penala la 20 May, 01:41
    actiune tardiva - Scris de Vizitator in Consulta un avocat la 19 May, 20:15
    Prima zi de infatisare - Scris de Adrian P in Procedura Civila la 19 May, 19:18
    s
    u
    s
    s
    t
    o
    p
    j
    o
    s
    Utilizatori online:
    ancadoicin, 27 utilizatori neinregistrati