|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/46 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Serghei Iulian
|
Subiectul mesajului: Articole de imbracaminte comandate pe internet Scris: 19 Ian 2012, 11:23 |
|
|
|
|
Buna ziua, am comandat cateva articole de imbracaminte de pe internet cu vouchere de discount. Cand am fost sa ridic produsele, am constatat ca materialele, croiala, sunt cu totul altele decat apareau in poze, insa problema este ca ei au intocmit factura deja, mai am dreptul in aceste conditii sa le returnez sau sa le refuz? Ce prevede legea? Multumesc!
|
|
| Sus |
|
 |
|
bozo
|
Subiectul mesajului: Re: Articole de imbracaminte comandate pe internet Scris: 19 Ian 2012, 22:40 |
|
| Membru activ |
 |
Membru din: 14 Oct 2005, 13:00 Mesaje: 329 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
In 10 zile de la primire. Uita-te si pe termenii si conditiile site-ului, dar termenul de 0 zile e obligatoriu. Produsele trebuie sa aiba etichetele.
_________________ "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace." -Jimi Hendrix
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, 30 utilizatori neinregistrati
|
|