|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/100 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
NedelcuGina
|
Subiectul mesajului: apartament pe numele copilului Scris: 29 Noi 2011, 11:39 |
|
|
|
|
Buna ziua, cum pot proceda parintii care vor sa treaca apartamentul pe numele copilului in varsta de 14 ani?
|
|
| Sus |
|
 |
|
avocat alina
|
Subiectul mesajului: Re: apartament pe numele copilului Scris: 29 Noi 2011, 13:25 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
buna ziua . se incheie un contract de vanzare-cumparare, trecandu-se minorul ca si cumparator, iar parintii ca procuratori de fonduri. este necesar sa se numeasca un curator pentru minor, de catre primaria locala.
|
|
| Sus |
|
 |
|
silvia draghicescu
|
Subiectul mesajului: Re: apartament pe numele copilului Scris: 29 Noi 2011, 14:54 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua, Am 25 de ani si de curand am aflat, de la o ruda, ca mama mi-a trecut apartamentul ei pe numele meu in urma cu aproximativ 20 de ani, cand eram minora. As dori sa verific veridicitatea acestei informatii daca se poate. Spuneti-mi va rog carei institutii sa ma adresez. Va multumesc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: apartament pe numele copilului Scris: 29 Noi 2011, 17:52 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 703 Localitate: BUCURESTI
|
|
Trebuie sa mergeti la Cartea Funciara i cereti un extras si veti vedea acolo toate informatiile cu privire la aparatament
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, romcos, corina, 05111999, 108 utilizatori neinregistrati
|
|