|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/164 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Apartament. Cote parti opinii. Scris: 02 Sep 2010, 15:41 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 261 Localitate: Bucuresti
|
|
Iata speta : A (necasatorit) are 2 copii, B si C. A detine in prop. 100% un apart. cu 3 camere. A doreste sa se casatoreasca cu X si doreste sa-i lase acesteia in caz ca decedeaza o cota de 25% din imobil. Ce parere aveti ? Cum poate A lasa cota de 25% pt sotie X si restul de 75% copiilor B si C ? Multumesc mult !
_________________ Legea-i dura, dar e lege! www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Apartament. Cote parti opinii. Scris: 08 Sep 2010, 23:23 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
|
prin testament ar fi o varianta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Apartament. Cote parti opinii. Scris: 09 Sep 2010, 12:15 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 261 Localitate: Bucuresti
|
|
Stiam ca testamentul se ataca...cam greu dar se ataca....si mie mi se pare testamentul cea mai valabila forma de a-si impartii mostenirea in timpul vietii, dar mai vroiam si parerea altor persoane. Oricum ms !
_________________ Legea-i dura, dar e lege! www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, smill, andr33a_rose, anam, 85 utilizatori neinregistrati
|
|