|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/209 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Anulare certificat mostenitor. Scris: 08 Sep 2010, 11:53 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 261 Localitate: Bucuresti
|
|
Impotriva cui se indreapta actiunea de anulare a unui certificat de mostenitor daca beneficiarul a decedat si nu are urmasi ? In speta, fiul a aflat ca mama vitrega a beneficiat in fals de toata masa succesorala declarand ca e singura mostenitoare a sotului ( tatalui copil), iar in prezent mama vitrega e decedata. Multumesc !
_________________ Legea-i dura, dar e lege! www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
avocat alina
|
Subiectul mesajului: Re: Anulare certificat mostenitor. Scris: 08 Sep 2010, 14:24 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
buna ziua. potrivit dreptului succesoral, in cazul in care defunctul nu are succesori , mostenirea va fi culeasa de stat . in acest caz, parerea mea este ca va trebui sa va judecati cu statul . oricum , cred ca instanta va invoca din oficiu prescripita dreptului de optiune succesorala. este doar o parere, poate colegii au si alte sfaturi !!
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Anulare certificat mostenitor. Scris: 09 Sep 2010, 12:11 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 261 Localitate: Bucuresti
|
|
Pai ideea e ca fiul abia a aflat de aceasta succesiune iar mama vitrega decedase deja.
_________________ Legea-i dura, dar e lege! www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, johei, smill, andr33a_rose, anam, 96 utilizatori neinregistrati
|
|