|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Angajare secretara Cab. Indiv. Scris: 25 Sep 2010, 12:47 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
stiu sebastiana  problema este ca se punea in discutie era diferenta dintre incheierea de data certa si atestarea, care cica ar fi lucruri diferite 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinda
|
Subiectul mesajului: Re: Angajare secretara Cab. Indiv. Scris: 03 Oct 2010, 23:09 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Da, am studiat si eu problema asta in cadrul unei spete. Atestarea se face de avocat, pe cand dare de data certa facuta de avocat nu are nici o valabilitate.
Sunt doua chestiuni diferite. 1. Atestarea: avocatul atesta : Identitatea, semnatura si data semnarii actului. Dar nu si data intocmirii actului spre exemplu. 2. Data certa: inregistrarea actului de catre notari, executori, sau in registrul unei institutii.(Art. 1182 C.civ)
Depinde fata de cine trebuie sa demonstrezi data incheierii actului, intre parti sau fata de terti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, P4tr4tzel, anam, 103 utilizatori neinregistrati
|
|