|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje/362 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
sofia
|
Subiectul mesajului: angajament de plata Scris: 25 Noi 2004, 14:37 |
|
|
|
|
Un angajament de plata obtinut anterior intrarii in vigoare a actualului cod al muncii credeti ca mai constituie titlu executoriu sau pentru a retine suma datorata angajatorul ar trebui totusi sa obtina hotarare judecatoreasca ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Noi 2004, 14:42 |
|
Membru din: 25 Apr 2004, 13:00 Mesaje: 1907 Localitate: mun. Bucuresti
|
|
este sigur;
am eu asa ceva, am cerut investirea la instanta si mi-a refuzat-o (este un curent acum) pentru ca este prin el insusi titlu executoriu astfel ca nu mai are nevoie de investire;
pe aceleasi motive mi s-au respins si investiri de contracte de leasing, din aceasta cauza am spus ca este un curent!
|
|
| Sus |
|
 |
|
sofia
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Noi 2004, 14:48 |
|
|
|
|
Multumesc Croc, aveam dubii si am vrut sa mai aud o parere.
|
|
| Sus |
|
 |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Noi 2004, 14:59 |
|
|
|
poti incerca tot asa o investire;
nu costa mult, (34.000) dureaza putin (1 sapt) si ai o confirmare, in caz ca iti face probleme;
vezi insa ca eu nu mi-am pus problema retinerii din salariu pentru ca nu mai este angajatul meu;
nu am codul muncii infata dan parca spune ca trebuie hot. judecatoreasca in special si nu titlu executoriu in general;
in acest caz ma gandesc asa:
sa faci cerere de investire; instanta o refuza ca este deja titlu; te duci la executor si-i pui poprire pe salariul pe care-l ia de la tine; ca sa nu incalci totusi noul cod cu privire la faptul ca tu ai titlu, dan nu este o hotarare judecatoreasca; ce zici?
s-ar putea sa exagerez dar sunt patita rau de cand mi-au anulat o decizie pentru ca nu am indeplinit o obligatie care reiesea din interpretarea in extenso a unui articol din codul muncii!!
|
|
| Sus |
|
 |
|
norocel
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Noi 2004, 16:06 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Clar ca buna ziua, este titlu executoriu si daca faci cerere de chemare in judecata o sa ti-o respinga ca inadmisibila.
|
|
| Sus |
|
 |
|
croc
|
Subiectul mesajului: Scris: 25 Noi 2004, 17:05 |
|
|
|
eu imi pun problema daca poate sa-i retina din salariu in baza acelui angajament;
|
|
| Sus |
|
 |
|
elis
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Noi 2004, 11:01 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 27 Sep 2004, 13:00 Mesaje: 871 Localitate: Hunedoara
|
|
Cred ca poate retine banii pentru ca la data cand a fost dat angajamentul de plata constituia titlu executoriu.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, P4tr4tzel, anam, 109 utilizatori neinregistrati
|
|