|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje/628 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Amenzi avocati Scris: 01 Apr 2010, 12:46 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 272 Localitate: Bucuresti
|
|
Ati fost vreodata amendati de Instante ? Daca da, ce sume, si cel mai important...le-ati platit ?
_________________ www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 01 Apr 2010, 14:02 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
inxs_2099 scrie: Ati fost vreodata amendati de Instante ? Daca da, ce sume, si cel mai important...le-ati platit ? personal nu mi-am luat-o,chiar daca am fost cat pe ce(m-am ales doar cu amenintarea ca o s ami-o iau  )...insa stiu ca sunt in jur de 200 Ron, atat si-a luat o colega si da, a paltit-o din cate stiu...
|
|
| Sus |
|
 |
|
DevilMean
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 01 Apr 2010, 23:55 |
|
| Membru senior |
 |
 |
|
Adica cum, sa nu o platesti? Eu v-as arde.  As ajunge si pana la excludere chiar, pentru 200 lei amarati.
|
|
| Sus |
|
 |
|
suerte
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 15 Apr 2010, 09:56 |
|
| Curios |
 |
 |
|
|
Legal, amenda pentru avocati poate fi intre 500 lei si 5000 lei. Personal, am fosat amendata cu 500, insa Baroul nu a trimis CNP-ul pentru a fi data in debit la Adm. financiara, astfel incat nu am platit-o.
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 23 Apr 2010, 15:31 |
|
|
|
Dar ce ziceti cand iei amenda. si Instanta dispune trimiterea amenzii la avocat pe adresa partii pe care o reprezinta ? E ok ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 23 Apr 2010, 22:00 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
inxs_2099 scrie: Dar ce ziceti cand iei amenda. si Instanta dispune trimiterea amenzii la avocat pe adresa partii pe care o reprezinta ? E ok ? Nu e ok,cum sa fie?! Exceptie facand faptul...daca avocatul are domicliul sau sediul profesional la domicliul clientului...dar asta greu de crezut...invers, da...
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 26 Apr 2010, 19:06 |
|
|
|
Ideea e alta...avocatul X are sediul prof. in strada AAA iar clientul in strada BBB. Amenda o primeste avocatul in strada BBB ( strada clientului). Ei, oare...are rost ca avocatul sa o conteste ?
|
|
| Sus |
|
 |
|
av_avokitten
|
Subiectul mesajului: Re: Amenzi avocati Scris: 28 Apr 2010, 16:46 |
|
Membru din: 08 Mar 2009, 13:00 Mesaje: 69 Localitate: Bucuresti
|
in 2007 am fost de fata cand intr-o instanta penala din buc. o avocata de la MISA prin simplu fapt ca a cartit ceva inofensiv in sustinerea clientului sau - Gregorian, i s-a dat amenda 5.000 lei...urias...doar pt ca era de la MISA si cine stie ce avea judecatorul cu acea organizatie? eu personal, am fost la un pas de a primi amenda si judecatoarea a pus si laba pe telefonul meu care era inchis. sunase un alt mobil in spatele meu si i i se paruse ca zgomotul venea din geanta mea...era eu sa-i zic "femeie, casca ochii si ciuleste-ti urechile!!!" 
_________________ Cabinet de avocatura "Myra Vasilescu"
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 8 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, Manolache Gabriel, 117 utilizatori neinregistrati
|
|