|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/182 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mirceaqus
|
Subiectul mesajului: amenda pentru distrugere Scris: 13 Dec 2011, 15:41 |
|
| Curios |
 |
|
|
Buna ziua,
as dori sa va povestesc ce mi s-a intamplat si eventual sa primesc niste sfaturi pentru modul de a proceda mai departe cu aceasta situatie. intr-o seara am iesit in oras, am consumat alcool, si in drum spre casa am agatat/picat pe un ghiveci cu un bradut (tuia) din fata unei facultati, iar arbustul s-a rupt de la radacina. in 2 secunde au iesit afara portarul, un jandarm si un politist. le-am spus ce s-a intamplat, au zis ca asta e distrugere de bunuri si amenda e de la 200 la 800 de lei. am fost dus la sectie impreuna cu fratele meu si am fost pusi sa dam declaratii cu privire la ce s-a intamplat. in timp ce fratele meu a intrat cu politistul in birou ca sa isi completeze declaratia, eu am ramas pe hol impreuna cu jandarmul. am vrut sa imi sun un prieten avocat pentru a primi consiliere juridica (in parte pentru ca nu am cunostinte in acest domeniu, dar si fiindca am consumat alcool si nu voiam sa scriu prostii care sa se intoarca mai apoi impotriva mea). jandarmul mi-a interzis de mai multe ori sa fac asta cu argumentul "aici este o institutie publica si poti sa dai telefon doar cand pleci de aici". evident, nu am fost lasat sa plec decat dupa ce am completat declaratia. am vorbit la facultatea in cauza si mi-au spus ca daca inlocuiesc tuia cu pricina ei nu depun nici un fel de plangere. azi am cumparat un tuia similar si il voi duce si inlocui pe cel distrus. intrebarea mea este, in cazul in care facultatea nu mai depune plangere impotriva mea, politia mai are de ce sa imi dea amenda? am inlocuit bunul distrus deci teoretic nu ar mai exista nici un motiv pentru a primi amenda. de asemenea, faptul ca mi s-a refuzat consilierea juridica in timp ce eram retinut de politisti, constituie un motiv necesar si suficient pentru a reusi contestarea acesteia? va multumesc mult.
Mircea
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Re: amenda pentru distrugere Scris: 25 Dec 2011, 17:09 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
daca aia nu depun plangere, nu patesti nimic. iar faza aia cu consilierea...nu ai cum s o dovedesti. ideea e ca nu ti s a adus la cunostinta invinuirea, dreptul la aparare, dreptul la tacere, dreptul de a nu contribui la propria acuzare...si altele...chestii pe care nu trebuie sa le dovedesti tu, ci organele de politie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
amenda administrativa pentru vatamare corporala
|
Lydia |
1 |
210 |
17 Ian 2012, 10:47
Cuculis
|
 |
|
Amenda pentru `patrundere ilegala in spatiul privat`
|
tiberiubalasa |
1 |
142 |
05 Iul 2009, 17:30
demonica
|
 |
|
distrugere
|
anisoara |
5 |
546 |
06 Iul 2004, 19:16
dricaru
|
 |
|
Distrugere corespondenta
[ Du-te la pagina: 1 ... 8, 9, 10 ]
|
jojo |
138 |
4866 |
29 Ian 2011, 18:20
invatacel
|
 |
|
ajutor distrugere, intimidare
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3 ]
|
askator |
34 |
981 |
05 Noi 2007, 22:04
jones
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, Manolache Gabriel, 111 utilizatori neinregistrati
|
|