|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje/407 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
gicu
|
Subiectul mesajului: Amenda data la vama din Cenad-Agent Ungaria Scris: 10 Feb 2009, 20:43 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
Un amic a primit o amenda la trecerea prin vama Cenad dar in partea maghiara pentru faptul ca remorca nu corespundea d.p.d.v. al greutatii ceea ce e fals, pentru ca remorca avea 480 kg, si automobilul avea dreptul sa traga dupa el o remorca de 2500 de kg. Problema este cum pot sa contest P.V. de contraventie avand in vedere ca nu stiu limba si cine are competenta de judecare a contestatiei?
Multumesc.
P.S. Pentru cine stie limba maghiara ce am putut sa inteleg de pe P.V.: "218/1999 Norm. Renol 5,18 a forgalm eng. feltont adatol alaptan nem vontatmatna a potkocsit."
Si probabil localitatea :kiszombor 11RK KOZUT, ATKFLONEL.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ama
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Feb 2009, 15:38 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Cauta avocat din Gyula sau Szeged. Sunt foarte multi care stiu romaneste.
Din cate imi amintesc, Bursa transporturilor avea pe site link-ul unui avocat din Gyula.
(imi cer scuze daca am gresit numele localitatilor-nu stiu lb.maghiara).
|
|
| Sus |
|
 |
|
ama
|
Subiectul mesajului: Scris: 11 Feb 2009, 15:39 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
Sau vezi avocati din Sanicolaul Mare, jud.Timis.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, Manolache Gabriel, 108 utilizatori neinregistrati
|
|