|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/209 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Lydia
|
Subiectul mesajului: amenda administrativa pentru vatamare corporala Scris: 17 Ian 2012, 10:10 |
|
|
|
|
Am fost lovita si imbrancita - in cadere m-m lovit cu capul de ciment, mi s-a stricat ceasul de la mana..- Am depus plangere la Politie, specificand ca inteleg sa ma declar parte civila si sa cer despagubiri. Mi-am scos certificat medico legal, pe care l-am anexat la Plangerea de la Politie.Politia a tras f. mult de timp, dar, in final, a inaintat cazul Procuraturii. Acum, procurorul a dispus neurmarirea penala a inculpatei, punandu-i doar o amenda administrativa, ce nu va fi trecuta in cazierul acesteia, argumentand cu "sinceritatea" dovedita de inculpata. Dar, chiar din argumentarea procurorului, constat ca inculpata a mintit in descrierea imprejurarilor in care m-a imbrancit... PE MINE procurorul nu m-a citat, nu mi-a ascultat propria versiune. Poate asa, nu ar mai fost la fel de convins de sinceritatea rwespectivei. Sinceritatea acesteia nu ar fi presupus macar niste scuze,o incercare de impacare? Este corect cum a procedat procurorul ? Multumesc pentru raspuns.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: amenda administrativa pentru vatamare corporala Scris: 17 Ian 2012, 10:47 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 703 Localitate: BUCURESTI
|
|
Este corect daca din materialul probatoriu rezulta faptul ca fapta nu prezinta gradul de pericol social al unei infractiuni. Dumnavoastra aveti insa la dispozitie repararea prejudiciului pe calea unui proces civil
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, Manolache Gabriel, 109 utilizatori neinregistrati
|
|