|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/315 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mariana2008
|
Subiectul mesajului: Am pierdut casa !!!! Scris: 28 Feb 2008, 21:33 |
|
|
|
|
Buna ziua,
Sunt intr-o situatie disperata. Am cumparat casa cu legea 112/95 in anul 1997. Apoi am primit acasa o instiintare ca fostul proprietar a revendicat casa la 2 luni de cand am cumparat-o. Cererea de revendicare i-a fost respinsa, avand la dispozitie 30 de zile pentru a ataca hotararea. Nu am mai primit nimic de-atunci. In 2005 a revendicat iar casa (desi legea 10/2001 preciza ca avea la dispozitie un an pt a face acest lucru, prelungindu-se ulterior cu 3, respectiv alte 3 luni), invocand ca nu stia ca casa i-a fost vanduta, ca nu a fost anuntat, ba chiar ca nu a stiut ca trebuia sa revendice casa intr-un anumit interval de timp. De atunci sunt intr-un lung sir de procese. Am castigat la Judecatorie, la apel si recurs. Desi eram in recurs la Judecatorie, fostul proprietar a mai intentat un nou proces cu acelasi dosar la Tribunal, unde a si primit castig de cauza. Am facut apel, pe care l-am pierdut. Totodata, proprietarul a afirmat ca a depus mai multe cereri de revendicare a casei la primarie si ca nu a fost luat in seama, dar nu a prezentat niciodata o dovada a acestor cereri. Ce este de facut in aceasta situatie ? Am nevoie disperata de sfatul dvs.
Va multumesc din suflet pentru ajutor,
Mary
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
lefterel
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Feb 2008, 21:56 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
sfat la ce? nu inteleg nimic...
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, 05111999, Manolache Gabriel, 107 utilizatori neinregistrati
|
|