|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje/467 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Patrizz
|
Subiectul mesajului: am nevoie urgent de fisa a postului - constructii Scris: 25 Iul 2005, 15:40 |
|
|
|
|
Va rog sa ma ajutati cu un model de Fisa a Postului al unui lucrator in constructii. Am nevoie urgent.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patrizz
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Iul 2005, 19:58 |
|
|
|
|
Bai oameni buni, eu stiu ca va ia valul cu subiecte cat mai interesante si cat mai incalcite, dar chiar nu poate sa imi spuna nimeni cum pot face rost de aceasta fisa de post....am foarte mare nevoie de ea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patrizz
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Iul 2005, 13:47 |
|
|
|
|
mersi mult de tot. Astept modelul de la tine, apoi il adaptez eu.....
|
|
| Sus |
|
 |
|
murik
|
Subiectul mesajului: Scris: 30 Iul 2005, 08:39 |
|
| Membru activ |
 |
 |
|
|
o pecizare: vezi sa fie fisa POSTULUI si nu a PERSOANEI. o greseala in care pica foarte multa lume! Si ar fi greu sa gasesti o fisa a postului in constructii, pt ca aici difera foarte mult de la caz la caz atributiile specifice, responsabilitatile, etc. Daca ai vnevoie de completari, medel, etc - revino si o sa-ti raspund. Succes!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patrizz
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Aug 2005, 13:21 |
|
|
|
|
Mersi mult! Am noua angajati intr-o firma de constructii. Ei construiesc halele de productie, magaziile, etc pentru o alta firma. Constructia se face de la cap la coada. Nu sunt angajati la lucrare, au in permanenta ceva de lucru. Astept un raspuns de la tine
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patrizz
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Aug 2005, 17:54 |
|
|
|
|
mersi mult ca nu m-ai uitat. Nu am primit nici un mesaj privat. Adresa mea este napoleon_pro@yahoo.com. Astept cat mai repede.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 9 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, Cuculis, 05111999, Manolache Gabriel, 95 utilizatori neinregistrati
|
|