|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/58 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
MariusIonelS
|
Subiectul mesajului: am doua citatii la doua tribunale diferite in aceeasi zi Scris: 08 Feb 2012, 20:22 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema grava pe care o am in noiembrie 2011 am actionat firma la care lucrez in instanta la tribunalul unde am resedinta, pentru anularea unei note de imputare, a unei sume de 8000 lei, impotriva mea si am primit citatie pt data de 01.03 2012, in ianuarie 2012 am primit alta citatie de la tribunalul unde isi are firma sediul motivul fiind despagubirea firmei de catre mine a sumei respective de 8000 lei cu data de prezentare tot 01.03.2012. Acum pregatesc intampinarea pt actionarea in instanta facuta de firma. Am cautat un model pe net si acolo spune ca pt solicitarea respingerii actiunii ar trebui sa prezint EXCEPTIILE. Tot pe net am gazit ceva definitii de exceptii dar nu stiu care se potrivesc in acest caz. Va rog spuneti-mi ce exceptii as putea trece ca sa solicit respingerea actiunii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
C_A_Coltuc
|
Subiectul mesajului: Re: am doua citatii la doua tribunale diferite in aceeasi zi Scris: 09 Feb 2012, 11:11 |
|
|
|
ar fi bine sa va luati un avocat
_________________ www.coltuc.ro avocat@coltuc.ro
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: ancadoicin, 05111999, 90 utilizatori neinregistrati
|
|