|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ajutooooor - Evacuarea! Scris: 11 Feb 2010, 16:59 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Cu placere, ma bucur ca am putut sa va fiu de ajutor. O mica nelamurire, de ce nu ati facut o cerere asemanatoare si pentru hotararea pe care o asteptati acum !? 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
razman
|
Subiectul mesajului: Re: Ajutooooor - Evacuarea! Scris: 11 Feb 2010, 19:20 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
Nasoala sentinta. Parca vad ca o dat-o cu aia referitoare la clauza de inalielabilitate temporara,.....numai cu acordul bancii etc. Acuma, daca o dat-o asa, stau io precum boul la poarta noua si ma inteb....atunci cum o putut sa o instraineze prin executare silita executorul, ca si asta e tot o forma a vanzarii, asta dupa codul civil. Acuma dupa juzi s-ar putea sa fie un act de caritate. Iar incep sa devin un pachet de nervi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ajutooooor - Evacuarea! Scris: 12 Feb 2010, 00:52 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Sa fie redactata hotararea, si comunicata, si puteti ataca sentinta, ca mie mi se pare ca a fost data de aceiasi judecatori care au admis si executarea silita. Mai formulati aceeasi cerere si, o sa va fie comunicata mai repede hotararea. 
_________________ "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare"
|
|
| Sus |
|
 |
|
mamitzi
|
Subiectul mesajului: Re: Ajutooooor - Evacuarea! Scris: 12 Feb 2010, 08:13 |
|
| Membru nou |
 |
|
Am sa fac azi cererea si am sa o depun la judecatorie. Multumesc! Daca primesc motivarea am sa va arat si voua. Oricum nu ma las - merg pana in panzele albe! Nu si-au gasit omul pe care sa-l jecmaneasca! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
vulpacris
|
Subiectul mesajului: Re: Ajutooooor - Evacuarea! Scris: 12 Feb 2010, 08:33 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Asta este spiritul. Nu trebuie sa mergeti atat de departe, daca nu gasiti in Romania judecatori care sa vada adevarul care ii tot loveste in capetele alea s..., nu trebuie sa mergeti mai departe de CEDO. Si vrem sa vedem si noi motivarea. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 18 utilizatori neinregistrati
|
|