|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 12 mesaje/363 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: adoptare hotarari aga srl Scris: 19 Iul 2007, 12:10 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
am si eu o intrebare. un srl cu trei asociati, 40% 30% si 30%.
adunarea legal intrunita prin prezenta asociatilor reprezentand 2/3 din capital. adica 40% tb sa fie prezent.
adoptarea hot la fel ca mai sus.
Inteleg ca in orice situatie nu se poate vota fara 40% prezent si de acord?
si mai scrie in actul constitutiv ca daca nu se poate adopta atunci se va decide asociatul care detine cel putin 40%.
Este ok?
|
|
| Sus |
|
 |
|
bromul
|
Subiectul mesajului: Re: adoptare hotarari aga srl Scris: 19 Iul 2007, 12:17 |
|
|
|
agenda scrie: am si eu o intrebare. un srl cu trei asociati, 40% 30% si 30%.
adunarea legal intrunita prin prezenta asociatilor reprezentand 2/3 din capital. adica 40% tb sa fie prezent.
adoptarea hot la fel ca mai sus.
Inteleg ca in orice situatie nu se poate vota fara 40% prezent si de acord?
si mai scrie in actul constitutiv ca daca nu se poate adopta atunci se va decide asociatul care detine cel putin 40%.
Este ok?
Avand in vedere ca cei 3 asociati au semnat actul constitutiv, inseamna ca au fost de acord cu acesta prevederi, iar principiul consensualismului legitimeaza drept corecta aceasta hotarare a asociatilor avand in vedere ca ea nu contravine niciunei prevederi legale.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bromul
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 12:55 |
|
|
|
agenda scrie:
 Daca ceilalti 2 asociati au fost de acord, da. Oricum nici el nu poate hotara fara acordul a cel putin 1 din ceilalti 2.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 13:35 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
|
bda pentru ca se mentioneaza ca in caz de balotaj, va decide asociatul care detine 40% din capital, adica... conducatorul suprem!
crezi ca este o problema cu asta?
|
|
| Sus |
|
 |
|
bromul
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 13:42 |
|
|
|
agenda scrie: bda pentru ca se mentioneaza ca in caz de balotaj, va decide asociatul care detine 40% din capital, adica... conducatorul suprem!
crezi ca este o problema cu asta?
Atata vreme cat consimtamantul lor la semnarea actului constitutiv a fost neviciat nu este nici o problema.
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 14:21 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
8O au semnat prin procura in care nu s-a mentionat expres acest lucru.
 Dar au luat destule decizii ..... astfel au confirmat 
|
|
| Sus |
|
 |
|
bromul
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 14:31 |
|
|
|
agenda scrie: 8O au semnat prin procura in care nu s-a mentionat expres acest lucru.  Dar au luat destule decizii ..... astfel au confirmat 
Rati habitio mandatur echivalatur ( o sa vina kinga si o sa dea ea scrierea corecta, eu scriu doar din amintire  ). Asadar nu cred ca pot invoca asta in apararea lor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
bromul
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 14:47 |
|
|
|
kinga scrie: ratihabitio mandato aequiparatur 
mercic!
|
|
| Sus |
|
 |
|
agenda
|
Subiectul mesajului: Scris: 19 Iul 2007, 14:52 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
Reti habitio mandato aequiparatur  Eu sunt cu cel de 40%. singurul care de altfel este interesat de a face ceva in societatea asta (cu exceptia de obtinere de venituri de pe urma acesteia).
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 12 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 14 utilizatori neinregistrati
|
|