|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje/954 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Adeverinta medicala valabila sau nu Scris: 15 Dec 2009, 17:57 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 272 Localitate: Bucuresti
|
|
Iata speta : A fiica si B mama (sotul decedat). B nu realizeaza nici un fel de venituri,nu este somera, absolut nimic. B doreste sa se interneze in spital si aduce de la fiica A o adeverinta din care rezulta ca A realizeaza venituri si ca plateste taxe si asigurari la Stat. Spitalul X ii refuza lui B internarea pe motiv ca adeverinta medicala nu este valabila. Intrebare : Se poate interna in spital un parinte pe asigurarea de sanatate a parintelui ? Daca da, temeiul legal mi se poate indica si mie ?
Va multumesc mult !
_________________ www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Adeverinta medicala valabila sau nu Scris: 16 Dec 2009, 23:11 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2006 Localitate: Bucuresti
|
inxs_2099 scrie: Iata speta : A fiica si B mama (sotul decedat). B nu realizeaza nici un fel de venituri,nu este somera, absolut nimic. B doreste sa se interneze in spital si aduce de la fiica A o adeverinta din care rezulta ca A realizeaza venituri si ca plateste taxe si asigurari la Stat. Spitalul X ii refuza lui B internarea pe motiv ca adeverinta medicala nu este valabila. Intrebare : Se poate interna in spital un parinte pe asigurarea de sanatate a parintelui ? Daca da, temeiul legal mi se poate indica si mie ?
Va multumesc mult ! Legea 264 din 19 iulie 2007, pentru modificarea si completarea Legii 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. articolul cu asiguratii si coasiguratii nu-l stiu acum si n-am legea la indemana...dar temeiul de drept ti l-am dat poate adeverinta nu era ok din alte considerente, in sensul ca angajatorul lui A nu-i platise contributiile la CAS
|
|
| Sus |
|
 |
|
E-avocat.eu
|
Subiectul mesajului: Re: Adeverinta medicala valabila sau nu Scris: 17 Dec 2009, 09:27 |
|
Membru din: 18 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 272 Localitate: Bucuresti
|
|
Angajatorul lui A este o multinationala gigant si cu siguranta sumele sunt virate la timp. Pe mine ma intereseaza numai daca parintele poate beneficia de adeverinta respectiva a copilului pt internare in spital. Multumesc pt temei !
_________________ www.e-avocat.eu
|
|
| Sus |
|
 |
|
dana_lavinia
|
Subiectul mesajului: Re: Adeverinta medicala valabila sau nu Scris: 20 Dec 2009, 09:40 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Este valabila, numai ca A ar trebui sa declare la locul de munca, ca o are in intretinere pe B, iar in adeverinta sa fie specificat acest lucru.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 25 utilizatori neinregistrati
|
|