|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/136 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
mdeah
|
 |
Subiectul mesajului: Acuzat in Italia.. Scris: 01 Sep 2010, 01:55 |
|
| Curios |
 |
|
Salut, problema mea este o inscenara din partea politiei(carabinierilor) din italia facuta mie si unui "prieten". In urma cu o luna acest "prieten" si fratele lui au facut niste probleme pe aici,erau in stare de ebrietate si s-au legat de niste pusti,dupa asta i-a luat carabinierii,dar unul din ei(carabinieri) a fost accidentat la picior... pentru isprava lor au luat un an si jumatate cu suspendare (o mica paranteza sa intelegeti de la ce a venit si problema mea mai incolo..).
Dupa aproximativ o saptamana am iesit intr-o seara cu "prietenul" meu de care va povesteam la o tigara si o cutie de cola ..cam la 100m de casa mea pe o banca, cand la un momentdat apare o masina de la carabinieri..se coboara oamenii cu bastoane,manusi..kestii, si in prima faza ii da cu picioru peste cutia de cola ce o tinea in mana... il mai injura una alta..si mai cheama 2 masini de la carabinieri, s-au strans acolo cam 10 carabinieri.. dupa asta i-a zis ca il baga la galera(puscarie) pentru ca a fost viteaz inainte cu o saptamana..ne-a luat si ne-a dus la arest(sambata seara) ...
Am stat acolo pana luni dupamasa la ora 3 cu doua chifle intarite si un pet de apa,am cerut avocat...au zis ca nu am voie doar dupa ce ne duce la judecatorie,bun.. am spus ca vreau sa-mi anunt familia sa nu se ingrijoreze, au spus ca nu se poate nici aia..deci nimic nu se poate, luni dupamasa la judecatorie am aflat si eu ce am facut defapt..si dupa cum au spus ei in sambata seara am fost pe o strada alaturata de unde stateam la povesti si am rupt capota unei masini..in esenta, dar in aceasta fapta au inclus o vasta gama de acuzatii(+Bonus: un martor platit de ei care spune ca ne-a vazut si ne-a descris inainte sa ne ia ei..) si amicului i-a dat arest la domiciliu pana pe 10 septembrie cand v-a trebui sa mergem iar sa ne mai judece..sau ceva de genu ,mie nu cred ca mi-au dat nimic inca..dar pe 10 o sa iau si eu ceva... nu am avut probleme cu politie/judecatorie/etc sau chestii de genu in viata mea si nu as vrea ca prima care o am sa se lase cu ani de suspendare sau bulau pentru ca am stat la o tigara cu un amic care si-a iesit din fire si a suparat pe cine nu trebuie... Bun,v-am povestit tot sa puteti sa-mi spuneti cum pot sa dovedesc ca nu am rupt nici o capota si totul e o inscenare din partea politiei..sau nu neaparat sa mii pun in cap,dar cel putin sa nu-mi patez cazierul...,nu pot sa am incredere pe aici nici in avocata sau asa..ca pana la urma ma trezesk cu ochii'n soare...stiti si voi cum sunt tratati romanasii pe aici..., a fost greseala mea ca am stat in preajma lui dupa ce a facut chestia dinainte..dar pentru asta nu ma poate judeca nimeni si e dreptul meu sa stau langa cine vreau atat timp cat eu sunt OK si nu ma implic in rahaturi si nu-mi pierd mintea cand gust o boaba de strugure.. oricum voi fi mai atent pe viitor Va multumesc! 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
angel
|
Subiectul mesajului: Re: Acuzat in Italia.. Scris: 01 Sep 2010, 11:55 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
Membru din: 13 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 2001 Localitate: Bucuresti
|
|
din pacate de aici, din tara nu se poate face mare lucru.tot va trebui sa va angajati un avocat de acolo,dar unul in care sa aveti incredere.in ce oras locuiti?
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: livulik, 22 utilizatori neinregistrati
|
|