|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
stoica silvia
|
Subiectul mesajului: Re: actiune in constatare Scris: 14 Apr 2010, 19:07 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Buna seara Revin cu problema mea. Asa cum ma asteptam, doamna a formulat recurs. Motivele sunt aceleasi, solicita uzucapiunea, iar in subsidiar sa se constate intervenita vanzarea pt. tot terenul. Motiveaza ca altfel nu poate fi reglementat regimul juridic al imobilului. Am formulat si eu recurs, solicitand instantei sa constate ca la tribunal ne-am judecat deja in recurs. Fiind vorba de o eroare de calcul in ceea ce priveste evaluarea, instanta a calificat calea de atac apelul. Pentru taxa de timbru, am depus cerere de scutire conf. OUG 51/2008. Multumesc mult vulpacris si razman pt. ajutor. Totusi am o nedumerire. Poate solicita rejudecarea dosarului? Ar avea vreun motiv? Din cate stiu nu poate schimba cererea, deci, tot intervenienta ramane chiar daca acum incearca sa spuna ca de fapt era cerere reconventionala. In incheierea de sedinta este consemnat clar ca renunta la cererea reconventionala in favoarea cererii de interventie. Mai mult, judecatorul de atunci (la fond) i-a admis in principiu cererea de interventie. Ulterior, s-a schimbat completul iar judecatoarea, pe fond, i-a respins cererea de interventie deoarece este parata in proces. Va multumesc.
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: administrator, smill, andr33a_rose, anam, 89 utilizatori neinregistrati
|
|