|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje/2074 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
anutza
|
Subiectul mesajului: acte necesare pt verificarea conditiei de buna reputatie Scris: 26 Sep 2009, 13:45 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
Pentru cei admisi la INM adresez aceasta intrebare si anume, ce intelegeti prin "date rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare"?
Ar putea fi vorba de cazier judiciar?
Merci frumos.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Sep 2009, 17:03 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
observer
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Sep 2009, 20:02 |
|
| Membru senior |
 |
Membru din: 25 Sep 2003, 13:00 Mesaje: 823 Localitate: Hunedoara
|
In evidenta operativa apar si alte date care nu se regasesc in cazierul judiciar...
Ca altfel cereau simplu. Cazier judiciar. 
_________________ Si astfel falimentul tihnit si sanatos
Se scalda-n bogatia din vreme protejata
|
|
| Sus |
|
 |
|
zbor
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Sep 2009, 21:21 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
Membru din: 03 Mai 2009, 13:00 Mesaje: 41 Localitate: Bucuresti
|
asa e..se refera la alte date...din cate am inteles, vor sa afle daca a fost cazul vreodata sa fie ascultate anumite convorbiri sau daca exista o evidenta a anumitor suspiciuni de fapte...nu pot explica mai bine pt ca si eu am obtinut niste explicatii vagi la acel moment...si m-am mirat...
daca vei primi o "hartie" goala, nici macar nu vei putea sa iti dai seama ce sau cat ar fi putut sa contina....ce tampenie!
sper ca nu au si o evidenta a modurilor in care ne-am facut de cap, de-a lungul timpului...hahahaha...eu ar trebui eventual sa le cer caietul!!!! 
|
|
| Sus |
|
 |
|
kiki2009
|
Subiectul mesajului: Scris: 01 Oct 2009, 13:18 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
|
mergi la politie,faci o cerere pentru comunicarea respectivelor date,iar refuzul de rigoare il anexezi dosarului.persoanele fizice,titularii cererii,nu au calitatea de a cere ei insisi asemenea date
|
|
| Sus |
|
 |
|
luxor23
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Oct 2009, 17:13 |
|
| Membru Junior |
 |
|
|
eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.
despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
|
|
| Sus |
|
 |
|
anutza
|
Subiectul mesajului: Scris: 02 Oct 2009, 17:29 |
|
| Membru Junior |
 |
|
luxor23 scrie: eu am pus la dosar doar numarul de inregistrare pe care mi l-a dat IPJ dolj pentru ca nu au vrut nici macar sa ne mai dea cererile dupa inregistrare sa facem o copie. nu cred ca trebuie sa steptam refuzul lor de a elibera actele pt ca mi se pare ca ei vor raspunde in 30 de zile la cererile noastre, iar noi nu avem atata timp pt a face dosarul pt buna-reputatie.
despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
Eu mi-am scos inca o data cererea la imprimanta si i-am atasat numarul de inregistrare dat de IPJ.
|
|
| Sus |
|
 |
|
kiki2009
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Oct 2009, 18:10 |
|
| Membru Junior |
 |
 |
|
luxor23 scrie: despre cererea/contractul de asigurare pe care trebuie sa-l luam de la medicul de familie si sa-l depunem la CASAOPSNAJ stie cineva ceva?
nu am aflat nici eu raspunsul la intrebarea asta.
stie cineva exact?
formularul l-am descarcat si eu de pe opsnaj dar nu stiu ce sa fac cu el
|
|
| Sus |
|
 |
|
ignite
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Oct 2009, 18:31 |
|
| Membru de baza |
 |
|
|
eu nu am facut chestia asta pentru ca vreau sa am medicul de familie pe care il am de nu stiu cand si care imi stie toate problemele. in plus, stai la coada pentru o trimitere.
pe de alta parte, la casa asta de asigurarir...medicamentatia este gratuita.
|
|
| Sus |
|
 |
|
carmemel
|
Subiectul mesajului: Scris: 05 Oct 2009, 20:30 |
|
| Membru activ |
 |
 |
Membru din: 03 Feb 2009, 13:00 Mesaje: 225 Localitate: Bucuresti
|
|
eu am inteles ca se da de la inm un formular in 4 exemplare il ducem la medicul de fam, il completeaza, apoi ii ramane lui un exemplar unul noua, altul la casa asta de asigurari si unul la inm
si important e ca nu suntem tinuti de un anumit termen(totul e sa nu avem nevoie)
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 11 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 34 utilizatori neinregistrati
|
|