|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/152 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Fernandes
|
Subiectul mesajului: act sexual intre un baiat de 19 ani si o fata de 16 ani Scris: 08 Feb 2012, 01:21 |
|
| Curios |
 |
|
|
as dori si eu sa stiu ce pedepse risc daca as face dragoste cu o fata de 16 ani impliniti care doreste sa intretina relatii de natura sexuala cu mine eu avand 19 ani.....imi cam este frica de urmari.....parintii ei nu ma prea plac.....as dori sa stiu daca incalc vre-o infractiune ceva va rog eu mult....deci fata este de acord si doreste sa facem dragoste da eu nu vreau ca imi e frica de repercursiuni astept un raspunsss
|
|
| Sus |
|
 |
|
precious
|
Subiectul mesajului: Re: act sexual intre un baiat de 19 ani si o fata de 16 ani Scris: 08 Feb 2012, 16:27 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
Stimabile Fernandes, legile se incalca si infractiunile se savarsesc, cat despre varsta sa mai astepte ca doar no fi foc, nu??? parinti ar putea oricand sa te acuze de viol, corupere de minori, act sexual cu un minor si lucruri de genul... "naspa nu?" tu fiind major; incurajeaz-o sa isi concentreze pasiunile asupra unor lucruri "minore" cum ar fi liceul de exemplu, sau o scoala de meserii, dupa capacitatea fiecaruia, cu siguranta din lucruri de genul acesta nu ve-ti avea de suferit.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 15 utilizatori neinregistrati
|
|