|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/193 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Lavinia_20
|
Subiectul mesajului: achitare sulta Scris: 12 Dec 2011, 11:25 |
|
|
|
|
Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu jumatate de an, si eu cu mama vitrega am incheiat un acord notarial prin care am stabilit ca ea imi va achita o sulta intr-un cont stabilit de mine. Mi s-a transmis ca suma de bani va fi introdusa in cont, dar eu nu ma voi putea atinge de acesti bani pana cand voi trimite o declaratie notariala prin care mentionez ca am primit banii si sunt de acord cu ridicarea sultei. Poate fi vorba de un tertip al ei, ca in cazul cand semnez aceasta declaratie, ea sa retraga banii din cont? Va rog mult sa imi raspundeti! Lavinia Stroe
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cuculis
|
Subiectul mesajului: Re: achitare sulta Scris: 12 Dec 2011, 14:13 |
|
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47 Mesaje: 695 Localitate: BUCURESTI
|
|
In principiu nu se poate intampla asta. Dar cititi cu atentie declaratie notariala pe care urmeaza sa o semnati
_________________ Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii http://www.indrumari-juridice.eu 0742297538
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 27 utilizatori neinregistrati
|
|