|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/82 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
iioanaiulia
|
Subiectul mesajului: Accident Scris: 06 Oct 2011, 18:13 |
|
| Curios |
 |
|
|
Acum trei ani am avut un accident...din vina mea. Masina era inmatriculata pe italia, iar proprietar era varul meu. Dupa accident el mi-a spus ca a trimis polita de asigurare, dar se pare ca nu a fost asa pentru ca azi am primit o notificare conform careia am de platit o suma uriasa...25000 lei. Autoturismul cu care am intrat in coliziune era un ford fiesta. Acesta a fost dat in folosinta proprietarului la o luna sau doua dupa accident. Stiu ca nu i s-a. acordat dauna totala si de aceea mi se pare o suma cam mare. Nelamurirea mea este de ce abia acum am primit notificarea? Mentionez ca nu am fost chemata la nicio intrevedere, la nicio constatare a pagubelor. Ar putea fi facut ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Virgilcva
|
Subiectul mesajului: Re: Accident Scris: 07 Oct 2011, 20:31 |
|
| Membru nou |
 |
 |
|
|
Pentru a putea sa va raspundem, furnizati cateva detalii: -de la cine este documentul primit; -este o notificare sau o citatie; -cui a fost trimisa polita si de ce nu a avut-o la data accidentului; -daca stiti ca pagubitul si-a reparat masina folosind polita CASCO sau pe cea trimisa de varul dv.
_________________ Am casa,masina,familie iubitoare, o afacere prospera si un plan de voiaje incarcat ..Ce-mi mai lipseste oare??
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 26 utilizatori neinregistrati
|
|