|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje/524 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
MORARUIONELA
|
Subiectul mesajului: accident rutier Scris: 06 Sep 2010, 15:07 |
|
| Curios |
 |
|
|
buna ziua, in ziua de sambata am avut un mic incident cu masina . am virat pe o strada la dreapta si in momentul in care am intrat pe acea strada, din sens opus venea o alta masinastrada fiind ingusta nu aveam loc sa trecem unul pe langa celalalt pe partea mea de mers fiind masini parcate , iar pe partea cealalta de mers fiind drrum in lucru . Eu am vrut sa fiu draguta si am intrat in spatele unei masini parcate pe partea mea de carosabil facand astfel loc celuilalt autovehicul sa treaca ca apoi sa-mi continui drumul, insa in momentul in care celalalt autovevicul a virat stangapentru a intra pe strada de unde eu venisem mi-a atins cu aripa stanga a sa bara si aripa pe partea din dreapta nu a vrut sa mergem la politie ci sa facem uncontract de amiabilitate, insa din acest contract reiese ca am fi vinovati amandoi prin urmare eu trebuie sa-i fac masina din moment ce n-am mers la politie n-am de unde sti daca e adevarat iar persoana in cauza nici nu recunoaste ca eu eram pe loc sustine ca impactul a avut loc in timpul mersului dar lucrul acesta nu putea fi posibil pentru ca nu puteam trece amandoi odata pe carosabil din cauza dimensiunilor acestuia vreau sa stiu ce spune legea in cazul acesta multumesc,
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
razvan_c
|
Subiectul mesajului: Re: accident rutier Scris: 26 Sep 2010, 10:50 |
|
| Membru Junior |
 |
|
Data viitoare mergeti la politie. 
_________________ We become free when we lose it all!
|
|
| Sus |
|
 |
|
serafim
|
Subiectul mesajului: Re: accident rutier Scris: 04 Dec 2010, 22:40 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
razvan_c scrie: Data viitoare mergeti la politie.  daca ati facut acel inscris si rezulta ca amandoi sunteti vinovati asta inseamna ca fiecare isi va repara propria masina ! data viitoare intrebati pe cineva inainte.
_________________ " Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "
|
|
| Sus |
|
 |
|
bmc
|
Subiectul mesajului: Re: accident rutier Scris: 08 Mar 2011, 19:41 |
|
| Membru nou |
 |
|
|
1 reparatiile le vor face asigurariile fiecare cu a lui 2 daca ar fi aceptat unul dintre voi vinovatia asigurarea celui considerat vionovat repara amindoua masini 3 fiecare sa isi repare masina pe propria cheltuiala problema este O R G O L I U L lasati orgoliul si reparati-va masinile de aceea exista asigurari
|
|
| Sus |
|
 |
|
johei
|
Subiectul mesajului: Re: accident rutier Scris: 08 Mar 2011, 21:58 |
|
| Membru de baza |
 |
 |
|
bmc scrie: 1 reparatiile le vor face asigurariile fiecare cu a lui 2 daca ar fi aceptat unul dintre voi vinovatia asigurarea celui considerat vionovat repara amindoua masini 3 fiecare sa isi repare masina pe propria cheltuiala problema este O R G O L I U L lasati orgoliul si reparati-va masinile de aceea exista asigurari Fiind vorba de un post vechi de mai bine de 4 luni, se poate pleca de la premiza ca masinile sunt deja de mult timp reparate...
_________________ Cine stie sa citeasca, are oarescare avantaje.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 23 utilizatori neinregistrati
|
|