|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/171 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
purplebebe
|
Subiectul mesajului: accident in parcare Scris: 10 Mar 2010, 19:38 |
|
| Curios |
 |
|
|
In noiembrie prietenul meu conducea o dubita si a facut un accident in parcarea spitalului bagdasar,unde isi desfasoara activitatea,respectiv dand cu spatele,neavand vizibilitate a lovit o femeie de 50-60,angajata a spitalului respectiv.cand a auzit lovitura a franat si cand s-a uitat in oglinda a vazut k era cineva cazut pe jos. impreuna cu o doamna care se afla in trecere au ajutat-o sa se ridice,doamna lovita s-a asezat pe gard,iar prietenul meu a intrebat-o daca se simte bine,iar doamna sucea din mana dreapta,zicea ca o doare.el a condus-o pana in camera unde lucra,doamna tinandu-si sacosa cu mana la care sustinea k o doare. La 4 zile el s-a intalnit din intamplare in spital cu o colega a doamnei.Colega i-a spus k sotul doamnei e f suparat si vrea sa discute cu el si i-a lasat nr-ul de tel. L-a sunat in aceeasi zi si a fost la dansul aksa,unde era si sotia,care era cu mana bandajata. Sotul doamnei i-a spus k si-a luat concediu medical 2 luni,k are mana rupta si ca vrea de la el 3000 ron k sa nu-l denunte la politie. El a amanat discutia si dupa 3-4 zile a vb la tel cu el si l-a inregistrat cand ii spunea k vrea bani si i-a spus k asa nu ii da niciun ban si domnul l-a amenintat k il da in judecata. In martie,firma la care lucreaza prietenul meu a primit de la sectia 15 :"In interesul cercetarilor ce se efectueaza in dosarul penal cu nr-ul de mai sus va rugam sa ne comunicati datele de stare civila ale persoanei care a condus in data de 02.11.2009 autoturismul....al carui utilizator este societatea dumneavoastra. De asemenea va rugam sa ne puneti la dispozitie o copie a foii de parcurs privind autovehiculul in cauza cu privire la data de 02.11.2009. Va rugam ca raspunsul dvs sa fie inaintat de urgenta in atentia insp. pr. Lupu Mirabela" Spuneti-mi va rog ce poate pati si cum trebuie sa procedeze. Va multumesc !
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
Baltazar
|
Subiectul mesajului: Re: accident in parcare Scris: 11 Mar 2010, 23:43 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
Sigur, sa nu-i dea nici un ban. Ba chiar ar trebui baba sa-i plateasca deranjul. Cred ca pana acum s-o fi si vindecat scorpia naibii.
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
|
Utilizatori online: KATALAVES, 41 utilizatori neinregistrati
|
|