|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/253 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
marina1
|
Subiectul mesajului: Acceptarea tacita a mostenirii Scris: 06 Aug 2010, 12:44 |
|
| Curios |
 |
|
Buna ziua, sper sa ma ajutati intr-o problema, incerc sa il ajut pe tatal meu care doreste sa dezbata succesiunea dupa mama sa (bunica mea) in instanta, deoarece fratele acestuia nu vine la notar. Sunt doi mostenitori tatal meu si fratele sau. Am consulat un avocat si expunandu-i problema noastra ne-a sugerat sa cerem recunoasterea doar a tatalui meu in calitate de unic mostenitor, deoarece a acceptat tacit succesiunea, respectiv a locuit acolo, a platit impozitele si datoriile bunicii mele, s-a ocupat integral de inmormantare si cele crestinesti si a si adus unele imbunatatiri ( a facut gard, put de apa si un nou acoperis). Fratele sau nu a venit de cel putin 25 ani la casa batraneasca, nici la inmormantarea mamei sale, insa cand l-am contactat pentru a merge la notar ne-a cerut 20 000 lei sa renunte la mostenire. cum noi nu suntem de acord sa platim acesti bani vom dezbate succesiune in instanta. Acum intrebarea mea este, din experienta dvs, acest proces este unul greu, ce sanse credeti ca are tatal meu sa castige tot? Va multumesc anticipat : 
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 25 utilizatori neinregistrati
|
|