Avocatura
PENTRU AVOCATI:
construieste-ti afacerea
HOME
STIRI
ANALIZA INTERVIU SFATUL EXPERTULUI
LEGISLATIE
FORUM AVOCATI CONTACT

Autentificare

TRIMITE INTREBAREA TA

Autor Mesaj
07 Feb 2012, 16:11
Datele de contact sunt accesibile doar avocatilor inregistrati!
Vrei sa te inregistrezi ca avocat?
va deranjez cu o intrebare am Angajat o avocata am avut un proces de evictiune (fond recurs apel )i-am platit 9000 lei si ca taxa de succes inca 36200reprezentand 10%PE PRIMUL CONTRACT LA trecut pe sotul si pe celelalte 2 sa trecut ea el a participat doar o data i-a tinut locul spund ca el e penalist nu are treaba cu civilul am senat ca novicele niste formulare in alb cu avocata spunind ca ii trebuie la birocratia asta am crezu asa trebuie si ma-m trezit executat de el pe primul cu 37000 si pe cele doua cu alti 67000 mentionez ca el a participat doar la sedinta in care judecatoarea desemna expertii intrebarea este daca pot anula contractul de asistenta juridica al lui prin dol sau abuz de drept multunmesc

RASPUNDE
 [ 1 mesaj/65 afisari ] 

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2005-2010 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2011