|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/158 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
awholeuniverse
|
Subiectul mesajului: Absenta unui contract de munca Scris: 28 Ian 2006, 15:31 |
|
|
|
|
Salutare ! Motivul pentru care am postat acest mesaj este ca as dori niste sfaturi.Iata pe scurt situatia mea:
- lucrez de 5 luni la o "firma " de IT din Bucuresti la "negru", fara contract;
- cand am discutat cu titularul firmei despre incheierea unui contract de munca , acesta mi-a propus incheierea unui contract de munca la nivelul salariului minim pe economie "si sa-l intelegpentru ca nu isi poate permite mai mult";
- am refuzat incheierea unui astfel de contract considerandu-l jignitor ,raportat la munca pe care o prestez;
- acum cateva zile i-am spus ca vreau sa plec din firma , el replicandu-mi ca are nevoie de cel putin o luna preaviz;
Eu vreau sa plec din firma insa ma tem ca nu-mi va da suma de bani pe care mi-o datoreaza din salariu.
Ce alternative am ? Il pot da in judecata si sa-i cer sa plateasca pagube morale si materiale?(in situatia mea sunt alti doi colegi care pleaca si ei din firma).
Sau este mai bine sa fac o reclamatie la Garda Financiara si BSA , astfel incat sa-i faca o mica vizita de curtoazie?
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
defectu
|
Subiectul mesajului: Scris: 28 Ian 2006, 15:36 |
|
| Membru activ |
 |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 13 utilizatori neinregistrati
|
|