|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
isabella_a
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2007, 18:42 |
|
|
|
Dupa ce am citit Regulamentul, cocluzia mea este ca examenul va fi pe sistem clasic( asa ar reiesi din text), concluzie intarita si de afirmatiile decanului Fac. de Drept, univ. AL.I Cuza, conform carora anul acesta examenulde admitere inm va fi pe sistem vechi( ma gandesc ca ste el ce stie din moment ce este membru inm) 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Fluffy
|
Subiectul mesajului: Scris: 26 Mar 2007, 21:30 |
|
|
|
este vorba despre o modificare a Regulamentului privind examenul de absolvire a INM, nu de admitere.Ai facut o confuzie. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
isabella_a
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 02:12 |
|
|
|
.....merci pt luminare!  eu sper sa fie grila ...ca vreau sa-mi incerc si io norocul anul asta...dar , cine stie ...cred ca nici ei nu stiu cum va fi 
|
|
| Sus |
|
 |
|
mariusms
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 12:38 |
|
| Membru de baza |
 |
|
Daca prin sintagma sistemul vechi intelegi primele examene de admitere la INM, atunci da, grila va fi modalitatea de examinare. Insa la tematica mai erau dreptul familiei si legea de organizare. 
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 12:50 |
|
| Membru de baza |
 |
|
poate se baga pe langa astea si drept comercial 
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
bibi
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 14:24 |
|
| Membru activ |
 |
|
Fluffy scrie: este vorba despre o modificare a Regulamentului privind examenul de absolvire a INM, nu de admitere.Ai facut o confuzie.  e unu si acelasi regulament .... s-au modificat numai dispozitiile privitoare la examenul de absolvire.......keep fun
_________________ Nimeni nu este mai presus de lege ???
|
|
| Sus |
|
 |
|
Fluffy
|
Subiectul mesajului: Scris: 27 Mar 2007, 14:43 |
|
|
|
Ai dreptate, m-am exprimat gresit!  Am vrut sa fac referire doar la prevederi!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 12 utilizatori neinregistrati
|
|