|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje/179 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
sscatalin
|
Subiectul mesajului: 2 probleme interesante. voi ce parere aveti? Scris: 08 Ian 2006, 11:11 |
|
|
|
prima problema e una legata de legea 10 si de legea 247. am o notificare introdusa in 2001. primaria a solutionat-o in sedinta comisiei cu o putin inainte de aparitia legii 247, dar dispozitia s-a redactat,emis si comunicat dupa intrarea in vigoare a acestei legi. am contestat-o in instanta pentru ca nu-mi convenea cuantumul despagubirilor. ce credeti ca ma intreaba instanta vineri? imi invoca exceptiile prematuritatii si inadmisibilitatii actiunii si ma intreaba daca am formulat o noua cerere in baza legii 247 si apoi ma intreaba daca dosarul meu a fost trimis la bucuresti la autoritatea nationala si ce cuantum mi-au stabilit aia. zic: e dosar pe rol, mi-am exercitat drepturile procesuale asa cum prevede legea 10. respingeti exceptiile. nu a parut convinsa. a ramas in pronuntare si mi-a dat o sapt pt concluzii scrise. am stat am citit legea si mai ca incep sa-i dau dreptate. art 24 alin 3 indice 1 a fost modif prin legea 247 si se refera la atacarea in instanta numai a dispozitiilor care se refera la respingerea notificarii sau la respingerea restituirii in natura. practic, inteleg eu, tot ce se refera la despagubiri ramane in sarcina legii 247. ceea ce-mi convine fff putin. insa care-i faza cu noua cerere? legea 247 nu prevede astfel decereri decat pentru legea 18 si legea 1. voi ce parere aveti? cum sa fac instanta sa-mi pastreze pe rol dosarul si sa respinga exceptiile invocate din oficiu?
a doua problema nu stiu daca tine de civil, dar e prea misto ca sa nu va cer sfatul. inainte de toate va doresc sa nu patiti asa ceva:
o fata da examenul pentru postul de judecator. intra ultima. se fac contestatii. mai intra trei si ea e considerata ... respinsa. in urma scandalului se suplimenteaza cele trei locuri dar... la procurori. sincer, cred ca asa ceva numai in romania se poate intampla. toti prietenii ei au sfatuit-o sa-i dea pe organizatori in judecata. ne-am blocat la temeiul de drept. voi ce opinii aveti????????
|
|
|
| Sus |
|
 |
|
gavril
|
Subiectul mesajului: Re: 2 probleme interesante. voi ce parere aveti? Scris: 08 Ian 2006, 19:06 |
|
| Membru de baza |
 |
|
sscatalin scrie: a doua problema nu stiu daca tine de civil, dar e prea misto ca sa nu va cer sfatul. inainte de toate va doresc sa nu patiti asa ceva: o fata da examenul pentru postul de judecator. intra ultima. se fac contestatii. mai intra trei si ea e considerata ... respinsa. in urma scandalului se suplimenteaza cele trei locuri dar... la procurori. sincer, cred ca asa ceva numai in romania se poate intampla. toti prietenii ei au sfatuit-o sa-i dea pe organizatori in judecata. ne-am blocat la temeiul de drept. voi ce opinii aveti????????
sa ne imaginam ca prietena ta ar fi picat examnenul la mare distanta sub linia de admitere, dar se ea considera nedreptatita si face contestatie. O simpla greseala umana la corectare. In urma recorectarii nota finala o duce direct pe ultimul loc de pe lista de admisi. Oare nu e corect ca ea sa fie in acela lista finala a celor admisi ?? Nu are ea nota mai mare decat cel/cea care a fost dat/-a la o parte?? Pt. ca acele rezultate de dupa contestatii sunt cele FINALE.
Eu zic sa se multumeasca si cu functia de procuror. Deja i s-a dat ceva pt. care nu concurase. Un post de procuror. Un post care, dupa opinia mea, nu ar fi trebuit sa-l aibe.
Trist, dar drept.
_________________ Vivere est militare!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Subiecte similare |
| Subiecte |
Autor |
Răspunsuri |
Vizualizări |
Ultimul mesaj |
 |
|
ce parere aveti?
[ Du-te la pagina: 1, 2 ]
|
croc |
16 |
603 |
11 Noi 2004, 15:24
attorneyatlaw
|
 |
|
Voi ce parere aveti?
|
observer |
2 |
151 |
23 Oct 2005, 19:42
Dyana
|
 |
|
Ce parere aveti?
|
lumi10ro |
0 |
84 |
11 Mar 2010, 12:55
lumi10ro
|
 |
|
Aveti vreo idee?
[ Du-te la pagina: 1, 2, 3, 4, 5 ]
|
floryxsx |
63 |
843 |
11 Sep 2009, 23:07
agenda
|
 |
|
Aveti idee ce se poate face ????
|
annam |
3 |
180 |
25 Mar 2005, 14:40
norocel
|
| |
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 17 utilizatori neinregistrati
|
|