|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj/46 afisari ] |
|
|
| Autor |
Mesaj |
|
Adrian Florea
|
Subiectul mesajului: 0 persoane la intretinere - greseala calcul Scris: 01 Feb 2012, 14:44 |
|
|
|
|
Am cumparat un apartament cu 3 camere in toamna 2011 si imediat am inceput sa il renovez. In noiembrie m-am dus la administratie si am depus cerere ca nu voi locui acolo o perioada , prin urmare vor fi 0 persoane la intretinere. A venit factura pe decembrie si am avut parte de o surpriza neplacuta: la intretinere este trecuta o persoana, consum de apa mare, e factura de la Enel apare ca s-au consumat in 3 luni 39 kw, 0,42kw/zi, ca si cum cineva a locuit acolo zilnic. Cui ma pot adresa sa rezolv situatia, daca nu ma inteleg cu administratorul sa refaca calculul? Cum demonstrez ca in decembrie apartamentul nu a fost locuit? Legal, cum ar trebui sa procedez? Multumesc mult!
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 1 mesaj ] |
|
|
Puteţi scrie subiecte noi în acest forum Puteţi răspunde subiectelor din acest forum Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum
|
|
|
|
|
Utilizatori online: 10 utilizatori neinregistrati
|
|