Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Actualitate
09.11.2012 | Marian FLORANESCU
In luna martie, reprezentantii CNADNR declarau ca autostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata in trei ani (2014-2016)
facebook
yahoo
Dupa Comarnic-Brasov, CNADNR anuleaza si licitatia pentru autostrada Sibiu-Pitesti
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anulat procedura de achizitie publica pentru revizuirea studiului de fezabilitate aferent autostrazii Sibiu-Pitesti. Decizia a fost luata la sfarsitul saptamanii trecute, in aceeasi zi in care a fost oprita si procedura pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Comarnic-Brasov.

Autostrada Sibiu-Pitesti, cu o lungime de 116,6 kilometri si o valoare estimata la circa 3,2 miliarde de euro, a fost considerata o alternativa de traversare a muntilor la autostrada Comarnic-Brasov-Fagaras.

CNADNR initiase la sfarsitul lunii martie procedura pentru revizuirea studiului de fezabilitate aferent autostrazii Sibiu-Pitesti. Compania nu a precizat motivul care a stat la baza deciziei anularii procedurii de atribuire. In documentul companiei sunt invocate articole din ordonanta de urgenta 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica care prezinta conditiile in care poate fi oprita procedura de licitatie.

In luna martie, reprezentantii CNADNR declarau ca autostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata in trei ani (2014-2016). Odata cu finalizarea tronsonului Sibiu-Pitesti, coridorul IV paneuropean ar fi urmat sa fie gata, pe baza de finantare din bani europeni. De altfel, intr-un interviu acordat in aprilie a.c., ministrul Transporturilor de la acea vreme, Alexandru Nazare, declara ca miza pentru realizarea tronsonului de autostrada Sibiu-Pitesti este revizuirea studiului de fezabilitate si accesarea de bani europeni pentru acesta in exercitiul 2014-2020.


Cuvinte cheie:
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013