Avocatura Com
Home Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Magistrat

1. Membru al corpului judiciar (judecator, procuror, consilier).

2. Functionar superior; persoana insarcinata cu administrarea unui teritoriu; inalt demnitar.

Discutii similare pe forum

AVOCAT,MAGISTRAT SAU NOTAR? - scris de deea_ - 20 raspunsuri
CARE SUNT AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE?
Asta e comportament de viitor magistrat.......... - scris de SORINUTA - 27 raspunsuri
Eu de o saptamana primesc mesaje de la lupica in care mi se spune nSA IMI FAC UN CONTROL LA CAP" asta dupa ce un an intreg imi trimite mesaje private spunandu-mi ca nu o sa intru la INM asta fara sa-i fi facut nimic. Ce pot face sa mi se inchida contul ca m-am saturat de politaiul asta
Concurs magistrat-asistent ICCJ - scris de zbor - 24 raspunsuri
Cine s-a inscris la concursul pentru cele 7 posturi de magistrat-asistent de la ICCJ din 7 iunie 2009??? nimeni, nimeni? daca nu, de ce nu v-a atras atentia??
Avocat/consilier/magistrat/notar ----- avantaje/dezavantaje - scris de procurorul - 6 raspunsuri
Va provoc la o dezbatere , care sper sa fie extrem de interesanta . Care sunt avantajele si dezavantajele de a fi avocat/consilier/magistrat/notar ???
Nici un post de magistrat vacant nu se va mai ocupa in 2009/ - scris de misa - 9 raspunsuri
Acesta este titlul unui articol, il gasiti publicat azi pe home page a unei televiziuni private. Dati un search cu google dupa titlu si gasiti. Stirea e aparuta azi, sursa CSM. Normal ar fi ca auditorii sa nu intre in categorie... Pareri?
» Mita
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016