Avocatura Com
Dictionar juridic

A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  
Contract de vanzare-cumparare

Contract prin care una din parti, numita vanzator, stramuta proprietatea unui bun al sau asupra celeilalte parti, numita cumparator, care se obliga a plati, in schimb, vanzatorului, o suma de bani convenita ca pret al bunului vandut.

Discutii similare pe forum

Contract de vanzare-cumparare - scris de PETRISOR - 16 raspunsuri
ce anume ar trebui sa urmaresc (ca cumparator)sau sa fiu atent la incheierea unui contract de vanzare cumparare sau a unui antecontract,ca sa nu fiu pacalit de catre vanzator.in situatia in care vanzatorul se cunoaste cu notarul? este vorba despre cumpararea unui apartament.ce acte ar trebui sa verific si daca pot sa le verific.
Contract vanzare-cumparare - scris de tibi - 14 raspunsuri
va rog sa-mi spuneti daca un contract vanzare-cumparare semnat in urma cu 2luni si jumatate pe un imobil + teren poate fi atacat in instanta de catre mostenitori(nepoti) acum, la moartea fostului propietar pe motive medicale. exista riscul intrarii fortate a mostenitorilor in imobil....; ce trebuie facut ?
Contract de vanzare-cumparare - scris de olia26 - 9 raspunsuri
Ce inseamna ,, obligatia de predare este cherabila si nu portabilann ??Cine m-o fi pus sa ma inscriu la F.R. si unde mai pui ca au trecut 3 ani de cand ma chinui nnsingurann prin hatisul legislatiei..... :!:
Contract de vanzare cumparare - scris de lupica - 10 raspunsuri
Va mai deranjez cu urmatoarea speta : La data de 01.02.1991 paratii au vandut reclamantilor un teren.Cu ocazia punerii in executare a contractului ,nu s-a predat intreaga suprafata ,deoarece s-a recunoscut unui tert in luna martie 1992 dreptul de proprietate asupra unei portiuni din teren. In aceasta situatie ,cumparatorii au chemat in judecata pe vanzatori la data de 4 mai 1992,pentru a fi obligati la plata unor despagubiri reprezentand plata contravalorii portiunii de teren pe care nu au putu...
Contract de vanzare cumparare - scris de teodora29 - 3 raspunsuri
Bunica mea vrea sa vanda casa in care locuieste unui baiat al sau , aceasta vand trei copii , iar sotul decedat. In acest caz nu considerati ca este necesar acceptul celorlalti doi copii pentru incheierea contractului?...Dar in cazul unui contract cu clauza de intretinere? Multumesc tuturor.
» cod
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com