Avocatura Com
Ultimele știri | Exclusiv | Interviuri | Justiție | Litigii | Lifestyle | Evenimente | Advertorial
Cunoaște-ți avocatul

Subcategorii: Cum lucrez, Succesul meu, Eu și clientul meu, Ce-și doresc avocații, De ce m-am specializat în....
14.03.2017 | Melania MAHA
Radu Duţă: "Avocatura este o şcoală permanentă de umanitate. Ca să faci o apărare bună, trebuie să te pui în pielea celui pe care îl aperi, a adversarului şi a judecătorului"
Radu Duţă este românul care a reuşit să se facă cunoscut în străinătate, având în prezent un cabinet de avocatură la Paris şi altul în Luxemburg. Munca, perseverenţa, dar şi dăruirea faţă de cauzele clienţilor săi i-au adus avocatului Radu Duţă satisfacţia profesională.
12.08.2016 | Alexandra GORDEA
CUM LUCREZ: Dominic Morega, Managing Associate al "Țuca Zbârcea & Asociații"
Cine nu ar fi curios să știe ce muzică ascultă atunci când lucrează un Managing Associate de la "Țuca Zbârcea & Asociații" sau care este cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată. Dominic Morega, avocat cu o vastă experiență în Pharma, Achiziții, Corporate și Comercial, și-a rupt din puținul timp pe care îl are pentru a împărtăși cu noi detalii despre viața profesională și personală, det
01.02.2016 | Melania MAHA
Gabriel Grigoraş: "Cred că pasiunea pentru profesie ar fi reţeta succesului"
Dedicarea si consecvenţa cu care îşi exercită profesia i-au adus avocatului Gabriel Grigoraş multe satisfacţii pe plan profesional. Casa de avocatură "Grigoraș & Partners" a fost premiată, la un eveniment ce a avut loc pe 21 ianuarie 2016, cu cea mai prestigioasă distincţie de excelenţă şi diplomă de apreciere pentru contribuţii în ceea ce priveşte promovarea culturii juridice.
17.12.2015 | Melania MAHA
Avocatul Adrian Ciurtin: "Avocatura este o profesie şi, deopotrivă, o menire"
Adrian Ciurtin, Managing Partner la "Ciurtin & Associates", a dezbătut, pe Avocatura.com, Tema Lunii - Adevărul. Adrian Ciurtin a dezvăluit de ce "Dreptul este uneori nedrept" şi cât de important este pentru un avocat să afle adevărul în speţa pe care o reprezintă.
15.12.2015 | Melania MAHA
Avocatul Victor Marcusohn: "Dreptul trebuie să fie arta binelui şi a echităţii"
Adevărul este concordanţa între ceea ce credem şi realitatea independentă. Adevărul absolut este un fel de sumă a adevărurilor relative în devenirea lor. Omul îşi construieşte adevărul în funcţie de informaţiile pe care le are, de lucrurile în care crede şi în funcţie de oamenii din jurul lui, este de părere Victor Marcusohn. Avocatul a vorbit, pentru Avocatura.com, despre Adevăr, Tema Lunii pe
14.12.2015 | Melania MAHA
Avocatul Sergiu Marin Capisizu: "Nu poţi să afli adevărul fără a face dreptate şi nu ţi se poate face dreptate fără a ajunge la adevăr"
"Am învăţat și cred cu tărie că adevărul este unic şi către el trebuie să tindem. Vom ajunge acolo, chiar de nu va fi adevărul absolut și pot accepta asta, numai respectând nişte principii, nişte norme care sunt şi de Drept, dar şi de bună cuviinţă", este de părere Sergiu Marin Capisizu. Avocatul a acceptat provocarea Avocatura.com, răspunzând întrebărilor noastre, pe marginea Temei Lunii, "A
07.12.2015 | Melania MAHA
Daniela Găitănaru: "Câteodată, acesta e farmecul Dreptului, că poate produce mai multe adevăruri, tot atâtea câte minţi stau să-l cerceteze"
Fiecare dintre noi are propriul mod de a vedea lucrurile, de a percepe și a simți, așa că fiecare are propria versiune a adevărului. Daniela Găitănaru, Senior Partner la casa de avocatură "Maxim & Partners", a discutat pe Avocatura.com, în cadrul Temei Lunii - Adevărul, despre cum vede conceptul de adevăr în justiţie.
13.11.2015 | Melania MAHA
Nicoleta Oanţă: "Adevărul în justiție ar putea fi perceput în funcţie de talentul de orator al avocatului?"
Avocatul Nicoleta Oanță a dezbătut, pentru Avocatura.com, Tema Lunii noiembrie de pe site-ul nostru: Adevărul. Oanță a răspuns întrebării: ce anume nu ar trebui să fie relativ în cazul adevărului în justiție?
26.10.2015 | Avocatura.com
Avocatul Lucian Gheorghe, Partener Fondator "JGV & Asociații": "Decesul unui polițist în timpul executării unei misiuni nu poate constitui motiv de exonerare de răspundere a celor vinovați"
Moartea polițistului Bogdan Gigină, decedat într-un accident tragic de motocicletă în timp ce se afla în misiune în cadrul unei coloane oficiale, a revoltat întreaga Românie. În acest context, Avocatura.com a discutat cu avocatul Lucian Gheorghe, Partener Fondator al "JGV & Asociații", care ne-a explicat ce presupune semnalizarea unei gropi, scenariile vinovăţiei, dar și împotriva cui poate acționa fa
16.09.2015 | Melania MAHA
Avocatul Doina Vălcăuan: "Nu mă interesează banii. În primul rând, mă interesează onestitatea mea ca avocat şi să nu-i fac pe alţii să sufere"
Solida pregătire profesională şi abordarea cu rigurozitate a fiecărei cauze sunt principalele motive pentru care clienţii apreciază colaborarea de lungă durată cu avocatul Doina Vălcăuan. Aceasta a stat de vorbă cu site-ul Avocatura.com, în cadrul unui nou episod al rubricii "Eu şi clientul meu", despre relaţia specială pe care reuşeşte să şi-o menţină cu clienţii săi.
14.09.2015 | Melania MAHA
Adrian Robert Nănuţ: "Avocatura a luat o curbură descendentă, din cauza faptului că trăim într-o societate care este foarte materializată"
Avocatul Adrian Robert Nănuţ promovează valorile sociale ale unui gentilom în societatea românească. Avocatul s-a implicat în proiectul Gentlemen`s Club România, înfiinţat în urmă cu 2 ani. Gentlemen`s Club este cea mai importantă comunitate de socializare şi dezvoltare masculină, ce are ca scop dezvoltarea unui mediu social integru, educaţia şi bunul simţ fiind principalele obiective de implementat
20.08.2015 | Melania MAHA
Corina Floruţ: "O societate nu poate exista fără avocaţi"
Experienţele pe care le-a avut în afara ţării, atât în perioada facultăţii, dar şi după ce a intrat ca avocat definitv în Baroul Bucureşti, au ajutat-o pe Corina Floruţ să-şi descopere valorile şi să pună accentul pe profesionalism. Avocatul a vorbit, pentru Avocatura.com, pe marginea Temei Lunii - responsabilitatea socială a avocatului şi despre rolul acestuia în societatea românească.
18.08.2015 | Melania MAHA
Avocatul Sergiu Marin Capisizu comentează Tema Lunii pe Avocatura.com: "Nu cred că poţi să fii un bun avocat, dacă nu eşti un bun membru al societăţii"
Sergiu Marin Capisizu publică pe Avocatura.com o contribuție despre responsabilitatea socială a avocatului şi despre rolul acestuia în societatea românească. Membrul Baroului București consideră că avocatul ar trebui perceput ca un om de cultură.
14.08.2015 | Melania MAHA
Mihaela Dobre: "Îmi iubesc profesia, îmi place să câştig şi îmi place şi mai mult să fac relaţiile dintre oameni să mergă"
Abilităţiile în comunicare au ajutat-o pe Mihaela Dobre să-şi clădească o carieră de succes în avocatură. Despre realizări, dar şi despre calităţile pe care trebuie să le aibă un avocat am stat de vorbă cu Mihaela Dobre la rubrica "Succesul meu".
13.08.2015 | Melania MAHA
Cristina Tudor: "Etica ţine şi de cunoştinţele pe care le dobândeşti în şcoală, chiar dacă nu studiezi o materie neapărat"
Comunicarea şi pasiunea pentru avocatură au ajutat-o pe Cristina Tudor să înţeleagă importanţa relaţiei inter-umane în profesie. Avocatul consideră că cel mai important lucru în viaţă pleacă de la respectul de sine.
Pagina: 1 2 3 4 5

RECOMANDĂRI
Avocat
Lidia Savi - Nims
Avocat
Ana-Maria Mihalcescu
Avocat
Diana Camelia Jirloianu
Avocat
Gheorghe Piperea
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com