| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
CASE DE AVOCATURA LIBRARIE INTERVIURI CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
OPINII CONTACT
ACADEMICA cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Alte profesii liberale: Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com

Noile Coduri
23.07.2014 | Rodica BULIGA
In baza noului Cod Penal, in ultimele cinci luni, peste 200 de detinuti de la Penitenciarul Vaslui au fost eliberati conditionat, acestia beneficiind de reduceri ale pedepselor cuprinse intre trei luni si doi ani, existand insa si un caz in care reducerea a fost de peste cinci ani.
27.06.2014 | Cristian Vladu
Libraria Avocatura.COM anunta aparitia mult asteptatului Cod al Insolventei publicat in M. Of. nr. 466 din 25 iunie 2014.
26.06.2014 | Cristian Vladu
Libraria online Avocatura.COM recomanda aceasta carte tuturor juristilor, dar mai ales celor care vor participa la examenele de admitere si de definitivare in profesie.
23.06.2014 | Cristian Vladu
Editiile PREMIUM sunt tiparite pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, ofera un continut consolidat si imbogatit constand in numeroase acte normative si extrase atent selectate, la care se adauga informatii utile, structurate profesionist si evidentiate adecvat prin grafica si cromatica speciale.
23.06.2014 | Cristian Vladu
Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Baroul Sibiu, in colaborare cu Editura Universul Juridic, organizeaza in zilele de 27 si 28 iunie conferinta cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei".
19.06.2014 | Cristian Vladu
Libraria Avocatura.com va recomada prima lucrare, structurata pe tematicile de examen, in care sunt reunite aproape 2600 chestionare pentru cele patru coduri ‒ civil, procedura civia, penal, procedura penala ‒, iar nivelul de dificultate este adecvat examenelor de admitere la INM sau in avocatura.
17.06.2014 | Cristian Vladu
Libraria Avocatura.com recomanda aceste doua lucrari tuturor celor care intra in contact cu fiscalitatea romaneasca.
16.06.2014 | Cristian Vladu
Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Baroul Bacau, in colaborare cu Editura Universul Juridic, organizeaza in ziua de 14 iunie conferinta cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei".
12.06.2014 | Cristian Vladu
Libraria Avocatura.com recomanda aceste doua titluri studentilor facultatilor de drept in vederea pregatirii pentru examenele de promovare si de licenta, masteranzilor facultatilor de drept, candidatilor la admiterea in Institutul National al Magistraturii, candidatilor la admiterea in profesia de avocat, precum si practicienilor dreptului.
05.06.2014 | Avocatura.com
Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Baroul Constanta, in colaborare cu Editura Universul Juridic, organizeaza in zilele de 6 si 7 iunie conferinta cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei".
03.06.2014 | Cristian Vladu
Legislatie consolidata - 16 mai 2014. Contine si DECIZII ICCJ (Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept)
03.06.2014 | Cristian DONCA
Baroul Maramures a organizat, zilele trecute, conferinta de doua zile cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei". Avocati si judecatori din mai multe judete din Nord-Vestul Romaniei si-au dat intalnire la respectiva conferinta desfasurata in colaborare cu Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) si Editura Universul Juridic. Evenimentul a avut loc la initiativa avocatului maramuresean Calin Herta, consilier in conducerea Baroului Maramures si coordonatorul-responsabil cu pregatirea profesionala initiala si continua a avocatilor din Maramures.
28.05.2014 | Rodica BULIGA
Prezent la Conferinta "Noile Coduri penale - de la lege la practica", desfasurata la Ramnicu Valcea si organizata de Baroul Valcea in parteneriat cu Baroul Olt si Baroul Gorj, avocatul Gheorghita Mateut a atras atentia asupra procedurii de camera preliminara, nou introdusa in Codul de procedura penala, pe care acesta a catalogat-o ca fiind incompleta, deficitara, neconstitutionala si in afara normelor europene ale drepturilor omului, prin incalcarea "in mod flagrant" a dreptului la aparare.
21.05.2014 | Avocatura.com
Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Baroul Maramures, in colaborare cu Editura Universul Juridic, organizeaza in zilele de 30 si 31 mai conferinta cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei".
14.05.2014 | Avocatura.com
Libraria online Avocatura.com anunta aparitia primei lucari in care sunt identificate toate infractiunile din Codul penal si din legile speciale pentru care este posibila medierea penala.
14.05.2014 | Mircea DOAGA
Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si Baroul Harghita, in colaborare cu Editura Universul Juridic, organizeaza in zilele de 17 si 18 mai conferinta cu tema "Intelegerea si aplicarea noilor coduri fundamentale ale Romaniei".
13.05.2014 | Avocatura.com
Libraria online Avocatura.COM recomanda acete doua lucrari atat practicienilor, cat si teoreticienilor dreptului penal/procesual penal, constituind un suport pentru intelegerea si aplicarea noilor norme si institutii ale dreptului penal/procesual penal.
13.05.2014 | Avocatura.com
Conferinta Dreptul Afacerilor 2014 - Impactul noilor coduri asupra dreptului afacerilor - a avut in centrul dezbaterilor aspectele de noutate generate de intrarea in vigoare a noilor coduri, civile si penale, in dreptul societar si in dreptul insolventei. Printre invitatii speciali s-au numarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc , si profesorul universitar dr. Stanciu D. Carpenaru.
Pagina: 1 2 3 4 5 . . . 12
Recomandari
Av. Larisa Minculescu
Av. Mihail Alexandru Camarascu
Av. Petre Piperea
Av. Sergiu Marin Capisizu
Av. Daniela Burcea
HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013