Avocatura Com
Eu și clientul meu
20.02.2017 | Melania MAHA
EXCLUSIV - Nicoleta Oanţă: "Viaţa ne-a demonstrat că noi românii nu suntem obişnuiţi în a apela la serviciile unui specialist atunci când avem o problemă, ci tindem să încercăm să ne rezolvăm singuri problema"
Orice avocat îşi doreşte clienţi ideali şi, de asemenea își dorește să nu întâmpine probleme de comunicare cu aceştia. Dar ce facem atunci cand apar sincope? Avocatul Nicoleta Oanţă a vorbit cu Avocatura.com despre relaţia dintre client şi avocat. 
07.10.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Lilica Poppa: "Trebuie să promovezi această lecţie de viaţă - comunicarea cu clientul, dacă vrei să faci carieră în avocatură"
Pentru Lilica Poppa, avocatura este o pasiune. Profesionalismul de care a dat dovadă în decursul celor 35 de ani de activitate i-a adus un portofoliu substanțial de clienți şi foarte multe reuşite. Avocatul Lilica Poppa a stat de vorbă cu Avocatura.com, într-un nou episod al rubricii "Eu şi clientul meu", despre relaţiile sale cu clienţii, care de multe ori se transformă în ore de consiliere.
22.09.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Avocatul Dumitru Vieriu: "Un client apreciază la mine competenţele mele juridice şi profesionalismul meu"
Specializat în Dreptul Muncii, avocatul Dumitru Vieriu şi-a dorit să vină în sprijinul oamenilor, astfel că o mare parte din carieră şi-a dedicat-o persoanelor ajunse în pragul pensiei, care au întâlnit tot felul de probleme juridice. Avocatura.com a stat de vorbă cu Dumitru Vieriu, într-un nou episod al rubricii "Eu şi clientul meu", despre cazurile încredinţate de clienţii săi, dar şi despre cum
02.09.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Florian Furtunescu: "Fără integritate și loialitate față de cauza clientului aș pierde portofoliul de clienți"
Pentru avocatul Florian Furtunescu, orice cauză pe care o preia devine o cauză personală. Acesta pune foarte mult preţ pe relaţia de comunicare cu clienţii săi şi este de părere că un avocat bun și loial față de client trebuie să aibă și ambiția de a nu renunța la luptă. Florian Furtunescu a stat de vorbă cu Avocatura.com, în cadrul unui nou episod al rubricii "Eu şi clientul meu", despre probl
12.08.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Corina Ruxandra Popescu: "Cred că avocatul trebuie să facă mai mult decât ceea ce se subînţelege că presupune avocatura"
Corina Ruxandra Popescu se bucură de un respect deosebit în rândul magistraţilor şi avocaţilor, fiind considerată una dintre cele mai de succes apărătoare din România. Calitatea muncii prestate şi rezultatele obţinute au ajutat-o, de-a lungul timpului, să-şi păstreze clienţii. Corina Ruxandra Popescu a stat de vorbă cu Avocatura.com despre relaţiile inter-umane, în cadrul unui nou episod al rubrici
22.07.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Daniel Vochescu: "Loialitatea se poate vedea prin continuitatea relaţiei cu noi"
Avocatul Daniel Vochescu pune un accent deosebit pe relaţia cu clienţii săi, lucru care l-a ajutat, de-a lungul anilor, să-şi extindă aria de clienţi, de la companii la problemele personale ale angajaţilor. Avocatura.com a stat de vorbă cu Daniel Vochescu la rubrica "Eu si clientul meu", despre cum se poate păstra un client pe o perioadă îndelungată.
08.07.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Aura Ivan Dumitrescu: "Clientul poate spune un lucru insignifiant cu care să câştigi procesul"
O profesionistă desăvârşită, avocatul Aura Ivan Dumitrescu pune pe primul loc interesul clientului său. Îi place să interacţioneze cu oamenii şi să participe la rezolvarea problemelor lor, lucru care a determinat-o pe Aura Ivan Dumitrescu să treacă cu uşurinţă peste greutăţile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei.
07.07.2015 | Melania MAHA
EU ȘI CLIENTUL MEU. Adriana Manoli: "Pentru avocat este o satisfacţie atunci când, deşi a pierdut procesul, clientul îl recomandă"
Adriana Manoli şi-a descoperit abilităţile necesare unui justiţiar încă din copilărie. În 2005, şi-a îndeplinit visul şi a intrat în Baroul Bucureşti. Avocatura.com a stat de vorbă cu Adriana Manoli în cadrul rubricii "Eu şi clientul meu", ocazie cu care aceasta ne-a dezvăluit cum reuşeşte să păstreze o relaţie de lungă durată cu clienţii săi.
01.07.2015 | Melania MAHA
EU ȘI CLIENTUL MEU. Simona Răileanu: "Cunoștinţele sunt cheia principală a succesului"
Pasiunea pentru domeniul juridic, dar mai ales capacitatea de comunicare şi relaţiile interumane au determinat-o pe Simona Răileanu să devină avocat. Simona Răileanu a explicat pentru Avocatura.com care sunt punctele cheie în relaţia avocat - client, într-un nou episod al rubricii "Eu şi clientul meu".
24.06.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Ileana Rădescu: "Dacă nu există comunicare şi încredere între client şi avocat, nu există nici rezultate"
Spiritul justiţiar pe care l-a descoperit încă din copilărie a determinat-o pe Ileana Rădescu să se îndrepte spre o carieră în Drept. După 16 ani de avocatură, Ileana Rădescu consideră că seriozitatea este cheia succesului în relaţia dintre avocat şi client.
12.06.2015 | Melania MAHA
EU ŞI CLIENTUL MEU. Dumitru Văduva: "Un simplu «Bravo, te-ai descurcat admirabil!» este foarte important când vine din partea clientului tău"
Cei 16 ani pe care i-a adunat în Barou l-au învăţat pe avocatul Dumitru Văduva că trebuie să rămână modest şi să nu se laude, niciodată, cu reuşitele şi clienţii săi. Onestitatea, probitatea, corectitudinea, sinceritatea, loialitatea şi confidenţialitatea sunt calităţile pe care mizează în profesie Dumitru Văduva, invitatul de astăzi al rubricii "Eu şi clientul meu" de pe Avocatura.com.
1

RECOMANDĂRI
Avocat
Ovidiu Ioan
Avocat
Alexandru Ciupelea
Avocat
Dumitru Vaduva
Avocat
Nănuţ Adrian Robert
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016
Avocatura Com