Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Examene
12.03.2014 | Rodica BULIGA
facebook
yahoo
Concurs de admitere la Scoala Nationala de Grefieri
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat in sedinta de saptamana trecuta organizarea concursului de admitere la Scoala Nationala de Grefieri. Astfel, conform calendarului de desfasurare a concursului, propus de Scoala Nationala de Grefieri si Directia resurse umane si organizare din cadrul CSM, concursul va avea loc in Bucuresti, pe data de 11 mai 2014.

 

Plenul CSM a mai stabilit un numar de 140 de locuri de grefier cu studii superioare juridice scoase la concurs, sub rezerva suplimentarii si a finantarii lor. Dintre acestea:

- 90 de locuri pentru instantele judecatoresti;

- si 50 de locuri pentru parchete.

De asemenea, in cadrul sedintei CSM au fost aprobate tematica si bibliografia pentru concurs, precum si taxa de inscriere la concurs, in cuantum de 400 lei.

Saptamana trecuta Plenul CSM a mai decis inaintarea la Ministerul Justitiei si PICCJ a solicitarii de asigurare a suplimentarii si finantarii posturilor de personal auxiliar de specialitate, la momentul repartizarii absolventilor Scolii Nationale de Grefieri care vor fi admisi la concursul din 11 mai 2014.

 


Cuvinte cheie: concurs de admitere, scoala nationala de grefieri, csm, bucuresti, 11 mai, tematica, bibliografia, taxa de inscriere
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013