Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Actualitate
21.02.2013 | Marian FLORANESCU
facebook
yahoo
Avocatul Bogdan Tohaneanu, numit membru in CA al Loteriei Romane
Avocatul Bogdan Tohaneanu, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a fost numit in calitatea de membru al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale ,,Loteria Romana" SA, printr-un memorandum adoptat de Guvern in sedinta de marti.

Alegerea lui Bogdan Tohaneanu in CA al Loteriei Romane face parte din strategia Ministerului Economiei privind recrutarea de manageri profesionisti pentru 47 de companii de stat, printre care se numara si Loteria Romana, companie administrata de stat prin Ministerul Finantelor.

Consortiul format din firmele de executive search Quest Advisors si Transearch International, ce-i are ca subcontractanti pe partea juridica pe avocatii de la Bostina & Asociatii, a fost selectat de catre Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) pentru a se ocupa de recrutarea de CEO si membri CA pentru Loteria Romana.

Bogdan Tohaneanu este avocat titular al cabinetului de avocatura ,,Bogdan Tohaneanu” din Bucuresti si lucreaza in Ministerul Afacerilor Interne din 2012.

In calitate de avocat, Bogdan Tohaneanu a devenit cunoscut dupa ce l-a reprezentat in 2009 pe antrenorul italian Cristiano Bergodi , aflat in litigiu cu echipa de fotbal FC Steaua Bucuresti, dar si prin asistarea intrarii in insolventa, in acelasi an, a firmei de constructii Hein Romania, apartinand oamenilor de afaceri Dinu si Serban Patriciu.


Cuvinte cheie:
COMENTEAZA

ALTE TITLURI
Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013