| | |
Avocatura - profesia de avocat
HOME
STIRI
INTERVIURI EDITORIAL CASE DE AVOCATURA PROPRIETATE INTELECTUALA LIBRARIE CAUTA UN AVOCAT FORUM
LEGISLATIE
ACADEMICA EVENIMENTE cazul tau documente utile jurindex cariere stiri din barouri examene portalul instantelor
Mediatori Executori Judecatoresti Notari Publici Judecatori Procurori Lichidatori
Curs valutar: 1€ = 4.3902 lei, 1$ = 3.2286 lei, 1£ = 5.5209 lei, 1CHF = 3.6123 lei Competente avocat din Bucuresti - Claudiu Lascoschi:
Facebook Avocatura.com Linkedin Avocatura.com newsletter Avocatura.com RSS Avocatura.com
Lascoschi C. Ion-Claudiu
facebook yahoo
Statistici Claudiu Lascoschi

2 voturi 4.5000
480 vizitatori567 afisari

Claudiu LascoschiCLAUDIU LASCOSCHI ofera in prezent servicii de consultanta in urmatoarele domenii:

  • Drept penal      
  • Drept comercial      
  • Drept civil      
  • Dreptul familiei      
  • Drepturile omului

Sunt avocat pledant inscris in Baroul Bucuresti, titular al Cabinetului de avocatura Claudiu Lascoschi, specializat in consultanta in materia dreptului afacerilor (si in dreptul comertului international), in domeniul constituirii de societati comerciale,redactarea de contracte cu caracter comercial, interpretarea clauzelor contractuale si de asemenea, in REPREZENTAREA drepturilor si intereselor clientilor in fata instantelor de judecata de toate gradele de jurisdictie.

DREPT PENAL.

Fiind avocat pledant (barrister) sunt specializat si in domeniul dreptului penal, cu drept de a pune concluzii la toate instantele indiferent de gradul de jurisdictie.In egala masura acord asistenta juridica in materie penala in cazuri cu arestari preventive, atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata.
De asemenea, acord asistenta juridica si in materia rejudecarii dupa extradare
In materia retinerii sau a arestarii preventive, cabinetul acorda asistenta juridica NON-STOP pentru a se asigura exercitarea dreptului la aparare inca de la prima declaratie a persoanei suspecte.

DREPTUL FAMILIEI.

Specializarea in aceasta materie are in vedere divorturile cu incredintarea minorilor indiferent daca unul dintre soti se afla in strainatate, partajele intre soti, obtinerea dreptului la vizitare a minorului de catre parintele caruia nu i-a fost incredintat minorul spre crestere, ingrijire si educare, etc.

DREPT CIVIL.

In principal, partaje succesorale, anulari de acte juridice.Sfera este mai extinsa insa dreptul civil fiind foarte vast este greu de specificat intreaga arie de procese.


Contact

Mobil: 0723719394

Cabinet

Cabinet/Societate: Cabinet individual
Modalitate: avocat titular
Sediu principal: Calea Crangasi nr 22, Sector 6 Bucuresti

librarie juridicaSunteti Claudiu Lascoschi? Click aici pentru actualizarea datelor.


HOME STIRI SFATUL EXPERTULUI LEGISLATIE FORUM AVOCATI ADRESE UTILE DOCUMENTE UTILE CONTACT
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea si reproducerea informatiilor si imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor si Conditiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 si nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013