Avocatura Com
Home Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Claudiu Lascoschi
facebook yahoo
Statistici Claudiu Lascoschi

4 voturi 3.7500
969 vizitatori1207 afisari

Avocat Claudiu Lascoschi

Publicitate

CLAUDIU LASCOSCHI ofera in prezent servicii de consultanta in urmatoarele domenii:

  • Drept penal      
  • Drept comercial      
  • Drept civil      
  • Dreptul familiei      
  • Drepturile omului

Sunt avocat pledant inscris in Baroul Bucuresti, titular al Cabinetului de avocatura Claudiu Lascoschi, specializat in consultanta in materia dreptului afacerilor (si in dreptul comertului international), in domeniul constituirii de societati comerciale,redactarea de contracte cu caracter comercial, interpretarea clauzelor contractuale si de asemenea, in REPREZENTAREA drepturilor si intereselor clientilor in fata instantelor de judecata de toate gradele de jurisdictie.

DREPT PENAL.

Fiind avocat pledant (barrister) sunt specializat si in domeniul dreptului penal, cu drept de a pune concluzii la toate instantele indiferent de gradul de jurisdictie.In egala masura acord asistenta juridica in materie penala in cazuri cu arestari preventive, atat in faza de urmarire penala cat si in faza de judecata.
De asemenea, acord asistenta juridica si in materia rejudecarii dupa extradare
In materia retinerii sau a arestarii preventive, cabinetul acorda asistenta juridica NON-STOP pentru a se asigura exercitarea dreptului la aparare inca de la prima declaratie a persoanei suspecte.

DREPTUL FAMILIEI.

Specializarea in aceasta materie are in vedere divorturile cu incredintarea minorilor indiferent daca unul dintre soti se afla in strainatate, partajele intre soti, obtinerea dreptului la vizitare a minorului de catre parintele caruia nu i-a fost incredintat minorul spre crestere, ingrijire si educare, etc.

DREPT CIVIL.

In principal, partaje succesorale, anulari de acte juridice.Sfera este mai extinsa insa dreptul civil fiind foarte vast este greu de specificat intreaga arie de procese.


Contact

Mobil: 0723719394

Cabinet

Cabinet/Societate: Cabinet individual
Modalitate: avocat titular
Sediu principal: Calea Crangasi nr 22, Sector 6 Bucuresti


Avocatura.com iti recomanda si urmatorii avocati: Avocat Dima G. Monica, Avocat Dima Dragos, Avocat Ioana Niculeasa, Avocat Opris N. Anca, Avocat Mogos Z. Andra, Avocat Pele T. Laurentiu-Razvan, Avocat Taran T. Andromeda-Endora.
librarie juridicaSunteti Claudiu Lascoschi? Click aici pentru actualizarea datelor.


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016