Avocatura Com
Home Ştiri Academica Cursuri Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
facebook yahoo
Statistici Mester Bogdan-Mircea

3 voturi 4.6667
996 vizitatori1402 afisari

Avocat Mester Bogdan-Mircea

Publicitate
Mester Bogdan-Mircea este avocat definitiv, membru al Baroului Bihor din 18-Jan-2005

Contact

Mobil: 0742164274

Cabinet

Cabinet/Societate: Cabinet individual
Modalitate: titular
Sediu principal: Oradea, str. G.Enescu nr.7/A , judetul Bihor


In presă
02.02.2015 | Avocatura.com
Patronii Dumexim, cercetaţi în libertate. Vezi ce avocat a reuşit asta
Soţii Simona şi Gabriel Dume, patronii unei importante firme de construcţii din Bihor, vor fi cercetaţi în stare de libertate. Decizia a fost luată luni de către judecătorii de drepturi şi libertăţi ai Curţii de Apel Oradea şi este definitivă. Reuşita aparţine avocatului orădean Bogdan Meşter.

Avocatura.com iti recomanda si urmatorii avocati: Avocat Popoviciu Marius Teodor-Traian, Avocat Racz Ferenc, Avocat Mihoc Mariana Dorina, Avocat Marta Radu-Costel, Avocat Ardelean Raluca-Iulia, Avocat Barac Ozana, Avocat Gherman Cristina-Florina.
librarie juridicaSunteti Mester Bogdan-Mircea? Click aici pentru actualizarea datelor.


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013-2016