Ştiri Academica Barouri Case de avocatură Cariere Librărie Sfatul expertului Forum Despre noi
Staiculescu Calin
facebook yahoo
Statistici Staiculescu Calin

3 voturi 4.6667
411 vizitatori512 afisari

Staiculescu Calin

CONSTITUIRE SOCIETATI COMERCIALE, INFIINTARE FIRMA, TIMISOARA

AVSC Casa de Avocatura STAICULESCU CALIN - Lupta pentru cauza Dumneavoastra !

AVSC ofera consultanta, asistare si reprezentare juridica in majoritatea domeniilor dreptului public si privat. Asistenta juridica legala in domeniul drepturilor individuale si ale afacerilor.

Asistenta legala in rezolvarea litigiilor personale, cat si pentru infiintarea, cesionarea, fuziunea si dizolvarea societatilor comerciale. 

Preluam cazuri si din afara tarii!


Contact

Mobil: 0723312997
Fax: 0256434269
Website: http://www.avsc.ro

Cabinet

Cabinet/Societate: Cabinet individual
Modalitate: Avocat titular
Sediu principal: Timisoara, Str. Mercy Florimund, Nr. 4, Et.1, Ap. 8A , judetul Timis


In presă
13.12.2011 | Avocatura.com
EXCLUSIV Cum a fost pedepsita o angajata a Praktiker, acuzata de o delapidare de 300 de euro. Vezi motivarea instantei!
Craici Laura Veronica, o angajata a magazinului Praktiker din Arad a intrat in conflict deschis cu compania dupa ce a fost prinsa, la inceputul anului 2007, furand 1.200 de lei. Compania a uzat de toate caile de atac pentru pedepsirea angajatei. Avocatii consultati de Avocatura.com sustin ca Praktiker a procedat asa pe
16.11.2011 | Avocatura.com
Italienii divorteaza la Timisoara, pentru ca se despart mai repede. Avocatii nu cred ca suntem in fata unui "turism de divort"
Premiera pe piata avocatiala din Timisoara: italienii aleg sa divorteze in Romania, intrucat procedura este mult mai rapida decat in tara lor de bastina - intre trei si sase luni, fata de trei sau patru ani. Avocatii, insa, sunt sceptici ca aceasta moda ar putea deveni practica si ca turismul "de divort" va avea acelas
25.10.2011 | Avocatura.com
Proces de jumatate de milion de euro intre Delphi Packard Romania si Administratia Fondului pentru Mediu
Cel mai mare angajator din Timis, Delphi Packard Romania (6.000 de angajati), se judeca in instante cu Administratia Fondului pentru Mediu, din cauza unei amenzi de peste 2.000.000 de lei (aproximativ 500.000 de euro) pe care reprezentantii companiei o considera ilegala.
Avocatura.com iti recomanda si urmatorii avocati: Avocat Frant Daniela Mariana, Avocat Izgirean Adina, Avocat Borsanyi Carmen Tunde, Avocat Ionela Dinu, Avocat Rodica Cozac, Avocat Marina Roxana, Avocat Szepesi Lars Christian.
librarie juridicaSunteti Staiculescu Calin? Click aici pentru actualizarea datelor.


Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse de SC CND LEGALIS SRL. Preluarea și reproducerea informațiilor și imaginilor publicate pe site-ul www.avocatura.com se poate face doar cu respectarea Termenilor și Condițiilor. SC CND LEGALIS SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 20896 și nr. 21292. © Copyright SC Avocatura.com SRL 2003-2013 ©   Copyright SC CND LEGALIS SRL 2013